ADIGÜZEL’DEN İLETİŞİM VURGUSU

ADIGÜZEL’DEN İLETİŞİM VURGUSU

Maçka Milli Eğitim Müdürü Yaşar Adıgüzel 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı mesajında çocuklarla olan iletişimin önemine değindi.

ADIGÜZEL’DEN İLETİŞİM VURGUSU

Maçka Milli Eğitim Müdürü Yaşar Adıgüzel 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı mesajında çocuklarla olan iletişimin önemine değindi.

Maçka İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Adıgüzel, geçtiğimiz hafta itibariyle başlayan 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı,

HEPİMİZE ÇOK İŞ DÜŞÜYOR.
Milli Eğitim Müdürü Adıgüzel, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;
“Sevgili Öğrencilerimiz, Kıymetli Velilerimiz, Değerli Öğretmenlerimiz ve Okul İdarecilerimiz;
Yeni bir eğitim-öğretim yılına daha eriştik. Her yeni başlangıç gibi yine heyecanlıyız. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz ve çocuklarımızın güçlü bir Türkiye için daha çok okuyup, daha çok öğrenmesi gerekmektedir. Bunun için de başta eğitimcilerimiz olmak üzere hepimize çok iş düşmektedir Öğretmen, öğrenci ve velilerimiz arasında kurulacak sağlıklı bir etkileşim ile yeni eğitim-öğretim yılının daha verimli ve başarılı geçmesini ümit ediyoruz.


İYİ BİR TOPLUMUN TEMELİ AİLEDİR!
İyi bir toplumun temeli ailede atılır. Aile ne kadar milli ve manevi değerlerine sahip çıkarsa toplum da o nispette sağlamlaşır.  Bu yüzden, öğrencilerimizin eğitiminde okullar ve öğretmenler kadar sizlerin de payı çok büyüktür. Sizlerden daima öğretmen ve okul idarecilerimizle iş birliği içinde olmanızı istiyor, sağlıklı ve düzenli bir iletişimle bunu başaracağımıza inanıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ancak bu şekilde eğitebilir ve hayata hazırlayabiliriz.

ŞEFKAT, GAYRET VE FEDAKÂRLIK
Değerli Öğretmenlerimiz ve Okul İdarecilerimiz; Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesillerin yetişmesi için her türlü zorluğu aşarak çocuklarımızı yarınlara en güzel şekilde hazırlayacağınıza inanıyorum. Çocuklarımız için gösterilen şefkat, gayret ve fedakârlık, ülkeye ve millete sahip çıkma adına yapılan en anlamlı çalışmadır. İşiniz zordur fakat hiçbir meslekle mukayese edilmeyecek kadar şerefli ve kutsaldır.

DERSLERİNİZE İNANÇ VE GAYRET İÇİNDE SARILIN
Okul çantalarını ilk kez hazırlayan minik öğrencilerimizin ve ilk ders zilini karşılayan gençlerimizin heyecan ve sevincini gönülden paylaşıyorum. Sevgili Öğrencilerimiz, Heyecan ve umutla yeni bir döneme başlarken sizlerden beklentimiz; inanç ve gayret içinde derslerinize sımsıkı sarılmanız ve hayalini kurduğunuz hedeflerinize ulaşmak için gereken adımları atmanızdır. Geleceğimizin teminatı sizlersiniz. Sizin başarınız, hepimizin başarısıdır. Hepinizi seviyor ve size güveniyoruz.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün "Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder." sözü de eğitimin ne kadar önemli olduğunu belirtmektedir. Bu vesile ile idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyorum.”

Fatma KARAHASANOĞLU