ADD’NİN CUMHURİYET KAHVALTISI BULUŞTURDU

ADD’NİN CUMHURİYET KAHVALTISI BULUŞTURDU

ADD’NİN CUMHURİYET KAHVALTISI BULUŞTURDU

ADD’NİN CUMHURİYET KAHVALTISI BULUŞTURDU

ADD Maçka İlçe Başkanlığı her yıl geleneksel olarak düzenlenen toplantıda Cumhuriyet ve Atatürk sevdalılarını buluşturdu.

Cumhuriyet ve Atatürk sevdalıları, ADD Maçka ilçe Başkanı Namık Osmanoğlu’nun Cumhuriyet Bayramı’nda organize ettiği geleneksel kahvaltıda bir araya geldi.

GELENEKSEL KAHVALTI BİR ARAYA GETİRDİ.
Maçka Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) İlçe Başkanı Namık Osmanoğlu, CHP Trabzon eski İl Başkanı Maçka’nın evladı Güzide Ünsal Uzun, CHP Maçka İlçe Başkanı Nihan Göktürk, IYI Parti Maçka ilçe yönetimi, Maçka Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Konak ile Cumhuriyet ve Atatürk sevdalılarını geleneksel kahvaltıda buluşturdu.

CUMHURİYET VE ATATÜRK İÇİN BULUŞTULAR
ADD Maçka ilçe Başkanlığı’nın organize ettiği geleneksel Cumhuriyet kahvaltısında bir araya gelen Atatürk ve Cumhuriyet sevdalıları, Cumhuriyet’in ülkemiz için önemi, Mustafa Kemal Atatürk’ün verdiği mücadele ve Cumhuriyetin ilanı sürecinde yaşananlara ilişkin derin bir sohbet gerçekleştirdiler.

ÜLKE GÜNDEMİNİ KONUŞTULAR
Maçka ADD İlçe Başkanı Namık Osmanoğlu Cumhuriyetimizin 100. Yılı için planladıkları geleneksel toplantıyı daha geniş bir katılımla gerçekleştireceklerinin altını çizdi. Konukların zaman zaman siyaset de konuştuğu toplantıda ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.
Maçka Haber Servisi