ACIMIZ DA AMACIMIZ DA BİR

ACIMIZ DA AMACIMIZ DA BİR

ACIMIZ DA AMACIMIZ DA BİR

ACIMIZ DA AMACIMIZ DA BİR 

Maçka Halk Eğitimi Merkezi kursiyer ve eğitmenler de deprem bölgesindeki vatandaşlarımız için uyku tulumu üretmeye devam ediyor.

Milli Eğitim Bakanlığı Maçka Halk Eğitimi Merkezi kursiyerleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedelere kıyafet ve uyku tulumu yardımı için yoğun mesai yapıyor.

MAÇKA HEM’DE DURMAK YOK! 
Halk eğitimi merkezindeki giyim üretim teknolojileri kursiyerleri, deprem bölgesindeki öncelikli ihtiyaçları dikkate alarak üretimlerini sürdürüyor. 
Kursiyerler, depremzedeler için eşofman takımı, atkı, bere ve eldiven gibi giyim malzemelerinin yanında uyku tulumu imalatı da yapıyor.

KURSİYERLER HAFTA SONU DA ÜRETİM YAPIYOR 
Maçka Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Özcan Reis, gazetemize yaptığı açıklamada, afetin ardından bakanlığın talimatları doğrultusunda üretime başladıklarını söyledi.
Üretimlerin gönüllü kursiyerlerin özverisiyle aralıksız şekilde sürdürüldüğünü vurgulayan Reis, şunları kaydetti; 

“ACIMIZ DA İNANCIMIZ DA AMACIMIZ DA BİR” 
Depremzedelerimizin yaralarını sarmak, yüreklerini ısıtmak için üretime devam ediyoruz. Giyim üretim teknolojileri kursiyerlerimiz hafta sonu da gelerek üretimi sürdürüyor. Bugüne kadar Bin ’in üzerinde eşofman takımı üretimi yaptık. Üretimin ardından Bakanlığımız ve AFAD tarafından hangi bölgede ne ihtiyaç varsa organize edilerek kıyafetler deprem bölgesine gönderildi, bundan sonraki süreçte de gönderilmeye devam edecek.Maçka Halk Eğitimi Merkezi olarak her zaman bir ve beraberiz. Yaraları birlikte saracağız.” 

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ FETTAHOĞLU MAÇKA’DA 
Öte yandan Trabzon Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu, Maçka Milli Eğitim Müdürü Yaşar Adıgüzel ve Trabzon Ortahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Genç ile birlikte Maçka Halk Eğitimi Merkezi’ni ziyaret etti. Depremzedeler için kıyafet ve uyku tulumu üreten kursiyerlerle bir araya gelen Fettahoğlu, kursiyer ve eğitmenlere verdikleri emekler için teşekkür etti.
Ali TİRİTOĞLU