Yaşlılar unutulmadı

    Yaşlılar unutulmadı

Maçka Toplum Sağlığı Merkezi, yaşlıları unutmadı.  1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla yaşlılar evlerinde ziyaret edildi. 1-7 Ekim Emzirme Haftası dolasıyla Maçka Toplum Sağlığı Merkezi bahçesinde toplumsal farkındalık oluştur

                               Yaşlılar unutulmadı  

 

 Maçka Toplum Sağlığı Merkezi, yaşlıları unutmadı.  1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla yaşlılar evlerinde ziyaret edildi. 1-7 Ekim Emzirme Haftası dolasıyla Maçka Toplum Sağlığı Merkezi bahçesinde toplumsal farkındalık oluşturulması amacıyla stand ve bilgilendirme çalışmaları yapıldı.

 

 Maçka Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr Yasin Burak Odabaş, TSM Çalışanları ve Fatih Mahallesi Muhtarı Ali Odabaş'la beraber Yaşlılar Haftası dolayısıyla  yaşlıları evlerinde ziyaret etti.

 

Ziyarette yaşlıların sorunlarını dinleyerek sağlık durumları hakkında  bilgi aldı ve ziyarette çiçek ve çikolata hediye etti. 

 

Burada bir açıklama yapan TSM Başkanı Odabaş  "Yaşlılarımız bizim için çok kıymetlidir. Onlar toplumumuzun gözbebeğidir. 

 

 Yaşlılar Haftası nedeniyle yaşlılarımızı yalnız bırakmayarak, her zaman ve her koşulda yanların olduğumuzu belirtmek istedim. Bu vesile ile gölgesinde yetiştiğimiz, sevgi ve saygıyı en çok hak eden çınarlarımızın, emektarlarımızın, büyüklerimizin yaşlılar haftasını kutluyor, saygıdeğer büyüklerimize sağlıklı, huzurlu, mutlu uzun ömürler diliyorum.” dedi.