SORUNLARA KAYITSIZ KALMIYOR

 SORUNLARA KAYITSIZ KALMIYOR

SORUNLARA KAYITSIZ KALMIYOR


SORUNLARA KAYITSIZ KALMIYOR

O Maçka ve Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Bağımsız Meclis Üyesi, ancak halkın sıkıntılarına bağımsız değil ve Maçka’daki sorunlara kayıtsız kalmıyor.

Maçka Belediyesi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Ali Osman Aydın, ilçeyi adım adım gezerek gördüğü sorunları ve halkın şikâyetlerini anında ilgili yerlere ulaştırarak çözülmesini sağlıyor.

SORUNLARI BİZZAT YERİNDE GÖREREK İLGİLİLERE İLETİYOR
Göreve seçildiği günden itibaren tüm mesaisini halka hizmet noktasında harcayan Maçka ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Ali Osman Aydın, yine çok önemli bir sorunun çözümüne katkı sağladı.
Her fırsatta Maçka’nın ve Maçka halkının sorunlarını Maçka Belediyesinde ve Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde gündeme getiren İşadamı Ali Osman Aydın, Maçka merkezden Yazlık köyüne ulaşım sağlayan yoldaki sorunun da giderilmesini sağlayarak halkın hayır duasını aldı.


KORKULUĞUN OLMAYIŞI TEHDİT OLUŞTURUYORDU
Yapılmadan önce ve yapıldığı günden beri gündeme getirdiği, yaklaşık 6 ay önce kenar korkulukları olmaması sebebiyle bir aracın uçuruma yuvarlandığı yoldaki sorunun giderilmesi için çalmadık kapı bırakmayan Ali Osman Aydın, nihayet bu yolun tamamlanarak sorunun giderilmesini sağladı.
Yoldaki sorunun giderilmesi için birkaç kez Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri Daire Başkanlığı’na başvurmasına ve ilgililere bildirmesine karşın sorunun diğer işler nedeniyle gündeme alınmadığını belirten Bağımsız Meclis üyesi Ali Osman Aydın, en sonunda olayı kendi sosyal medyası aracılığıyla haberleştirmeye karar verdi.
Sıkıntının sosyal medya aracılığıyla gündeme getirilmesi üzerine sorunun çözüldüğünü söyleyen Aydın; “Olayı sosyal medyada gündeme getirmeden önce iki üç kere Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri Daire Başkanlığı görevlileriyle görüştüm. Kulağından tuttukları için küçük bir haber yaptım ve sorunu bu kez Büyükşehir Belediye Başkanının bilgisine sundum.” şeklinde konuştu.


SORUNUN ÇÖZÜLMESİ İÇİN HER YOLU DENEDİ
Söz konusu sıkıntının Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na ulaşmasından kısa bir süre sonra giderildiğini aktaran Ali Osman Aydın; “Gündeme taşıdığım sorun Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından giderilerek halkın daha güvenli seyahat edebilmesi sağlandı. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” derken, Maçka’nın sorunlarını gündeme getirmeye devam edeceğini vurguladı.
Maçka merkezden başlayarak Bakırcılar ve Yazlık mahallelerinden geçen yolun önceki ve sonraki görüntülerini paylaşan Maçka Belediyesi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Ali Osman Aydın’a bölge halkı da sorunlarının çözüme kavuşturulmasına önayak olduğu için duacı.

Ali TİRİTOĞLU