Halk Bankası Maçka’da

   Halk Bankası Maçka’da

Halk Bankası Maçka’da

                Halk Bankası Maçka’da

Esnaf bankası olan Halk Bankası Maçka’da, açtığı şubeyle hizmet vermeye başladı

                  Maçka’da açılan halk Bankası uydu şubesini Maçka Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi Duygu Karahasanoğlu ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak; “Halk Bankasının esnaf için ne denli önem taşıdığını çok iyi biliyorum. Bu bağlamda Halk Bankasının ilçeye ve esnafa hayırlı olmasını temenni ediyor, banka çalışanlarına başarılar diliyorum. Bankanın açılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”  Dedi.

                   Maçka Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Alaattin Aydın ilçede Halk bankası uydu şubenin açılması için destek verenlere teşekkür ederek; “Halk bankası Maçka için çok önemli. Özellikle esnaflar için daha büyük önem arz ediyor. Esnafımız kredi çektiğinde Trabzon’a gidip geliyordu. Bu da onlar için bir külfetti. Zamanımız yollarda geçiyordu. Maçka’da olması bir kazanımdır. Bankanın Maçka’da açılması için destek veren Trabzon AK Parti Milletvekili Salih Cora, ilçe Belediye Başkanı  Koray Koçhan’a, ve bankanın açılması için destek verenlere teşekkür ediyorum. ” Dedi.

                 Halk Bankası uydu şubesi Esnaf Kobi Müşteri Yetkilisi Abit Özçelep, esnafın yanında, her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi.