40 Yıllık Memur Yakup Eroğlu’nu Plaketle Uğurladılar

40 Yıllık Memur Yakup Eroğlu’nu Plaketle Uğurladılar

40 Yıllık Memur Yakup Eroğlu’nu Plaketle Uğurladılar

40 Yıllık Memur Yakup Eroğlu’nu Plaketle Uğurladılar

Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde emekli olan 40 yıllım memur Yakup Eroğlu için veda yemeği düzenlendi.

Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde 40 yıl hizmet yaptıktan sonra emekliye ayrılan Özel Öğretim Şubesi Personeli Yakup Eroğlu’nun emekliye ayrılmaları nedeniyle Trabzon Öğretmenevinde veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğinde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Karakaş, örnek kişilik ve çalışmalarından dolayı emekliye ayrılan personeline teşekkür ederek, “Bugün emekli olan değerli büyüğümüz, mesai arkadaşımız örnek bir memur, örnek bir insan ve örnek bir şahsiyet olan Yakup Eroğlu abimizin aramızdan ayrılacak olmasının üzüntüsünü yaşıyoruz. Başarılı ve örnek çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Allah gönlüne göre huzurlu, sağlıklı ağız tadıyla bir emeklilik geçirmelerini nasip etsin. Hepinize huzurlu bir hayat diliyorum, geldiğinizden dolayı teşekkür ediyorum.“ dedi.

HERKES TARAFINDAN SAYGI VE SEVGİ GÖRMEK BENİ MUTLU ETTİ

Emekliye ayrılan Özel Öğretim Şubesi Personeli Yakup Eroğlu’na   İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Karakaş tarafından, üstün gayret ve hizmetlerinden dolayı plaket  takdim edildi. Plaket töreninde konuşan emekli personel Yakup Eroğlu, “40 yıllık memuriyet yıllarımın 25 yılı özel öğretim şubesinde geçmiştir.  Bu zaman zarfında tüm sınavlarda (bilgisayar, src, iş Makinesi ve direksiyon sınavlarında) görev yaptım. Bu sınavlarda binlerce insanla iletişim kurdum. Temel prensibim tüm insanlara faydalı işler yapmaktı. Bu gayemde de başarılı olduğumu düşünüyorum. Ayrıca herkes tarafından sevilip sayıldığımı görmek, kurumlarda ve insanlarda güzel izler bıraktığımı görmek beni ziyadesiyle mesut etmiştir.” dedi.

Veda programı hatıra fotoğrafı ile sona erdi.