4-6 YAŞ KUR’AN KURSUNDA YILSONU PROGRAMI

4-6 YAŞ KUR’AN KURSUNDA YILSONU PROGRAMI

Esiroğlu Hacı Türkan Aydın 4-6 Yaş Kur'an Kursu’ndaki Yıl Sonu Kur’an Programı alkış aldı.

4-6 YAŞ KUR’AN KURSUNDA YILSONU PROGRAMI 

Esiroğlu Hacı Türkan Aydın 4-6 Yaş Kur'an Kursu’ndaki Yıl Sonu Kur’an Programı alkış aldı. 

İlçemiz Maçka’nın Esiroğlu Mahallesinde faaliyet gösteren Hacı Türkan Aydın 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda Yıl Sonu Kur’an Programı gerçekleştirildi.

AĞAÇ YAŞKEN EĞİLİR 

Kur’an Kursu öğrencileri ve velilerinin katılımı ile Esiroğlu Hacı Türkan Aydın 4-6 yaş Kur’an Kursu’nda eğitim gören öğrencilere Kur’an Kursu bahçesinde “Yıl Sonu Kur’an Programı” düzenlendi.
Programa; Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, Maçka Belediye Başkan Vekili Ömer Faruk Adıgüzel, Maçka Milli Eğitim Müdürü Yaşar Adıgüzel, Maçka Belediyesi Kültür Merkezi Müdürü Tolga Karakurum, Maçka Müftülüğü Uzman Vaizi Sefer Bostan, Hayırsever Hacı Türkan Aydın’ın ailesi, eğitimciler ve öğrenci velileri katıldı. 

Maçka İlçe Müftümüz Mehmet Cebeci, programın açılışında yaptığı konuşmada, minik yavrularımızın Kur’an okumaya başlamasından duyduğu sevinci ve memnuniyeti dile getirerek öğrencilere, öğretmenlerine, programa katılan öğrenci velilerine ve özellikle hayırsever “Aydın” ailesine teşekkür etti.

MİNİKLERDEN KUR’AN TİLAVETİ 

Programda öğrenciler Kur’an-ı Kerim tilaveti, Salavat-ı Şerife, Hadis-i Şerif sunumu, İlahi dinletisi ve çeşitli oyunlar sundular.
Öğrenci velilerinin ilgi ile izlediği program sonunda Maçka İlçe Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, İlçe Müftüsü Mehmet Cebeci, Daire Amirleri ve Uzman Vaiz Sefer Bostan öğrencilere madalya verdiler.
Maçka İlçe Müftüsü Mehmet Cebeci, programın planlanmasında ve gerçekleştirilmesinde özverili gayretlerinden dolayı 4-6 yaş Kur’an Kursu yöneticisi Vildan Kazancı’ya, Kur’an Kursu Öğreticisi Kader Birinci’ye ve yardımcı personel Ayşe Bektaş’ateşekkür etti. 
Müftü Cebeci; “Katılımlarından dolayı başta Sayın Kaymakamımıza, Daire Amirlerimize, öğrencilerimizin velilerine ve halkımıza çok teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı. 
Haber Servisi