351 Okulda 35 Milyon TL’lik Yatırım Gerçekleştirdik

351 Okulda 35 Milyon TL’lik Yatırım Gerçekleştirdik

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü H. Burak Fettahoğlu¸

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü H. Burak Fettahoğlu¸

 

351 Okulda 35 Milyon TL’lik Yatırım Gerçekleştirdik

 

Okulların 2022-2023 Eğitim-öğretim yılına hazır olduğunu belirten Müdür H. Burak Fettahoğlu, “Sayın Valimizin öncülüğünde yaptığımız toplantılarda okullarımızın ihtiyaçlarını belirleyerek, 18 ilçede ve 351 okul/kurumda onarım çalışmaları gerçekleştirdik. En büyük kazanımımız çocuklarımızın mutluluğu olacaktır.” dedi.

Karlık İlkokul ve Ortaokulunda tadilatları yerinde inceleyen Müdür Fettahoğlu, “Geçen yıl 13 milyonluk bakım onarım yatırımlarının üzerine bu yıl yaklaşık 35 milyon liralık yatırım hizmeti gerçekleştirdik. 12 Eylül tarihinde çocuklarımızı, fiziki imkânları zenginleştirilmiş okullarımız karşılayacak.  Fiziki şartlardaki iyileştirmelerde,  her ilçemizin ihtiyaçlarına özenle eğildik. İç dış mekân tadilatları tamamlanan okullarımız, umut ediyoruz ki eğitim hedeflerimizdeki yükselişe de daha sağlıklı bir şekilde cevap vereceklerdir. Bu bağlamda diyebiliriz ki şartları iyileştirdik, hedeflerimizi güçlendirdik.” dedi.

EN BÜYÜK KAZANIM, ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞUDUR

Eğitim öğretim sezonu boyunca okulları sıklıkla ziyaret ederken öğretmen ve öğrencileri dinlediklerini hatırlatan Müdür Fettahoğlu, “Onların beklentileri doğrultusunda planlamalar yaptık. Şimdi onlara verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Eğitimcilerimizin ve çocuklarımızın iyi olma halinin, eğitimde yakalanan kaliteyi yükselttiğini kaydeden Müdür Fettahoğlu, “Eğitim ortamlarının yeterliliğinin de öğrenme motivasyonunu birebir etkilediğinin farkındayız. Bizler bugünün çocuklarına bakarken aslında geleceğin dünyasıyla konuşuyoruz. Bu sorumluluk bizi onlar için daha çok üretmeye, onların da daha kaliteli üretimler yapabilmeleri için sağlıklı imkanları oluşturmaya sevk ediyor.  En büyük kazanımımız çocuklarımızın mutluluğu olacaktır. Bu vesileyle bu mutluluğa inançla ve sevgiyle hizmet eden tüm çalışma arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum. “şeklinde konuştu.