2019 FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ

2019 FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ

2019 FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ

2019 FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ

TİSKİ’nin 2019 yılı Faaliyet Raporu, Büyükşehir Belediye Meclis’inde Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında yapılan Genel Kurul’da kabul edildi.

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğü 2020 yılı 1. Olağan Genel Kurulu’nun ikinci ve son oturumu, Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında yapıldı.

KARAR OY BİRLİĞİYLE ALINDI
Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında açılış konuşmaları sonrası 2019 yılı Faaliyet Raporu müzakere edildi. Meclis üyelerinin görüş ve önerilerini dile getirmesinin ardından TİSKİ Genel Müdürlüğü 2019 yılı Faaliyet Raporu’nun yeterliliği oy birliği ile kabul edildi.

TRABZON’A ORTAK AKILLA HİZMET
Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman, TİSKİ Genel Müdürlüğü’nün 2019 yılı Faaliyet Raporu’nun meclis üyeleri tarafından yeterli görülmesinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve belediye yönetimi adına meclis üyelerine teşekkür etti. Ataman, TİSKİ Genel Müdürlüğü’nün şehre içilebilir ve sürekli içme suyu ve sağlıklı bir altyapı temini sağlamak adına çalıştığını belirterek, yaşanılabilir bir Trabzon için ortak akılla hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.
Genel Kurul Toplantısında daha sonra Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen diğer maddelerin görüşülüp, müzakere edilmesine geçildi. Toplantı, maddelerin oy birliği ile onaylanmasının ardından sona erdi.