18 MARTA SESSİZ KUTLAMA

18 MARTA SESSİZ KUTLAMA

18 MARTA SESSİZ KUTLAMA

18 MARTA SESSİZ KUTLAMA

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi etkinlikleri, tedbir kapsamında iptal edilirken, Maçka’daki çelenk sunma töreni sadece iki kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Tüm ülke genelindeki etkinliklerin koronavirüs nedeniyle tedbir amaçlı iptal edilmesi ve ertelenmesinin ardından geçtiğimiz hafta Trabzon’da ve ilçemiz Maçka’da gerçekleştirilen 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi etkinlikleri de sembolik olarak yapıldı.

TEDBİR KUTLAMAYA YANSIDI
Maçka ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 105. Yıl Dönümü münasebetiyle Maçka Kaymakamlığı önündeki Atatürk Anıtı’nda çelenk sunma töreni icra edildi.
Etkinliklere 2 kişi katılırken, bunlardan biri Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı, diğeri ise Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan oldu.


KAYMAKAM ÇOMAKLI VE BAŞKAN KOÇHAN!
Korona virüs salgını tedbirleri kapsamında Maçka Kaymakamlığı önünde gerçekleştirilen törene, Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı ve Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan katıldı. Çelenk sunma töreninde Atatürk Anıtı’na sırasıyla Maçka Kaymakamlığı ile Maçka Belediyesi adına çelenk bırakıldı. Tören, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasının ardından sona erdi.

DİĞER ETKİNLİKLER İPTAL  
Eğir etkinlikler Korona virüs tedbirleri kapsamında iptal edilmeseydi Maçka Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı program plan dâhilinde Maçka Halk Eğitim Merkezi’nde icra edilecekti.

Ali TİRİTOĞLU