176 YILDIR GÖREVİNİN BAŞINDA

176 YILDIR GÖREVİNİN BAŞINDA

176 YILDIR GÖREVİNİN BAŞINDA

176 YILDIR GÖREVİNİN BAŞINDA

Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümü tüm yurtta ve Trabzon’da olduğu gibi ilçemiz Maçka/’da da törenlerle kutlandı.

Maçka/da Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

HUZUR VE GÜVENLİĞİN BEKÇİSİ
Maçka Hükümet Konağı önündeki tören, Atatürk Anıtına çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.
Maçka/da düzenlenen törenlere İlçe Emniyet Müdürü Recep Öztabak, kamu kurum ve kuruluşlarının tekmilcileri, askeri ve sivil erkân ile vatandaşlar katıldı.
Hükümet Konağı önündeki törende Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından bir konuşma yapan Maçka Emniyet Müdürü Recep Öztabak, vatandaşların huzur ve güvenliği için görevlerinin başında olduklarını söyledi.
Türk polisinin 176 yıldır halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için her şart ve koşulda görevinin başında olduğunu söyleyen Emniyet Müdürü Öztabak; “Milletimizin gurur kaynağı olan teşkilatımız, sürekli kendini geliştiren, sahip olduğu araç gereç, fiziki imkânlar ve eğitimli personel ile milletimize hizmet etmeye devam etmektedir.” ifadelerini kullandı.

MESAİ MEFHUMU GÖZETMİYORLAR
Ardından Maçka Halk Eğitim Merkezi’ndeki ikrama geçilirken, buradaki programa katılan Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı, vatandaşın huzur ve güvenliklerinin sağlanmasının yanı sıra koronavirüsle mücadelede de mesai mefhumu gözetmeden çalışan Türk Polis Teşkilatımızın 176. kuruluş yıl dönümünü tebrik ettiğini belirterek; “Şehit polislerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyorum.” dedi.
Fatma KARAHASANOĞLU