1500 RAKIMDA DA EREN VARDI!

1500 RAKIMDA DA EREN VARDI!

1500 RAKIMDA DA EREN VARDI!

1500 RAKIMDA DA EREN VARDI!

Yaşamı ve şehadetiyle artık tüm Türkiye’nin evladı haline gelen Eren Bülbül, ‘Kesişme İyi ki Varsın Eren’ filmiyle 1500 rakımda da hüzünle izlendi! 

Adana’nın Aladağ ilçesinde belediye sosyal ve kültürel faaliyetleri çerçevesinde yüzlerce kişi bin 500 rakımlı ilçede “İyi ki Varsın Eren” sinema filmi açık havada duygu dolu gözlerle izlendi.

ŞEHİTLERİMİZ FERHAT GEDİK VE EREN BÜLBÜL HÜZNE BOĞDU 
Trabzon’un Maçka ilçesinde teröristlerle kahraman Mehmetçiğin çatışması sırasında hayatını kaybeden Eren Bülbül ve onu korumaya çalışırken şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayat hikâyesinin anlatıldığı filmde Aladağlı izleyiciler duygu dolu anlar yaşadı. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Aladağ Belediyesi iş birliği ile düzenlenen gece de gençler ve çocuklar için halk oyunları yer alırken etkinlik “İyi ki varsın Eren” açık hava sinema gösterimi ile son buldu.

MAÇKA’NIN EVLADIYDI ŞİMDİ TÜM ÜLKENİN EVLADI
Yaşantısıyla tüm Türkiye’yi derinden etkileyen, yaşamı ve şehadetiyle tüm ülkedeki vatandaşların sahiplendiği Şehit Eren Bülbül ve şerefli görevini şehadetiyle noktalayan Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in filmi gösterildiği yerlerde alkışlar yerine dualar yükseliyor. 
Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik ilçede aileler ve gençler için etkinliklerin devam edeceğini ifade ederek;Yeniden ‘İyi ki Varsın Eren’ diyoruz ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.” dedi.