Vali Yavuz, TGC´yi Ziyaret Etti

Vali Yavuz,  TGC´yi Ziyaret Etti

Trabzon Valisi Yücel Yavuz Trabzon Gazeteciler Cemiyeti´ne iadeyi ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Vali Yavuz,  TGC´yi Ziyaret Etti

 

Trabzon Valisi Yücel Yavuz Trabzon Gazeteciler Cemiyeti´ne iadeyi ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

           Ziyarette Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut, Başkan Yardımcıları Cenk Altuğ Atalay ve Nevzat Yılmaz, Genel Koordinatör Kenan Taşkın, Yönetim Kurulu Üyesi Serdal Şahin ve Trabzon Valiliği Basın ve Halka İlişkiler Müdürü Salih Özkan katıldılar.

           Vali Yücel Yavuz´un ziyaretten memnuniyetini dile getiren Yusuf Turgut yaptığı açıklamada, ?Bu bir iadeyi ziyaret. Biz kendisini yönetim kurulu üyeleriyle beraber ziyaret etmiştik. Sayın Valim buraya komşu ilimizden, Gümüşhane´den geldi. Trabzon´a geldiği günden itibaren bizimle, yani basınla birlikte güzel diyaloglar kurdu. Muhabirliğe başladığım günden itibaren kendisi 10. çalıştığımız valimiz. Sayın valimizin bu şehir için ayrı bir önemi var. 15 Temmuz gecesi Türkiye Cumhuriyeti devleti büyük bir tehdit ile karşı karşıya kaldı. O akşam sayın valimiz, ekibiyle birlikte Trabzonluların burnu kanamadan bu darbeye karşı durdu. Bununla da kalmadı, ardından da Meydan´da Atatürk Alanında bir aylık sürede milletle birlikte hiç bir siyasi düşüncesine bakmadan kol kola girmekten geri kalmadı. Bu vesileyle Sayın Valimize ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Yusuf Turgut´un ardından konuşan Vali Yücel Yavuz yaptığı açıklamalarda şu görüşlere yer verdi.

Trabzon Basını Bizlere Gurur Veriyor

?Trabzon Gazetecileri Cemiyeti´nin yeni seçilen yönetimine başarılar diliyorum. Trabzon basını Türkiye´de kendisini kabul ettirdi. Sadece ilimizde değil, Türkiye´de farklı başarılara sahip. Geçmişi ve şuan ki potansiyeli ile bizlere güven ve gurur veriyor. Şu bir gerçek ki, basın, özellikle yerel basın bizim için, idareciler için her şey demek. Gözümüz kulağımız, en önemli haber kaynağımız sizlersiniz. Ben Trabzon´da bazı hadiseleri mesai arkadaşlarımdan önce sizlerden olsun, sosyal medyadan olsun, birçok şeyi yerel sitelerden ve gazetelerden

Trabzon Türkiye´nin Çimentosu

?Her gittiğim yerde söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim. Trabzon, Türkiye´mizin belki de çimentosu. Türkiye´mizin en önemli şehirlerinden ve teminatlarından biri konumunda. Buraya Gümüşhane´den geldim ve 15 Temmuz darbe girişimine birlikte şahit olduk. Halkımızın engin dirayeti ve dik duruşu ile o akşam, basın olarak sizlerin muazzam desteği ile Trabzon´da her hangi bir sıkıntı yaşamadan durumu kontrol altına aldık. Bu anlamda demokrasi mitinglerinde 1 ay boyunca vatandaşlarımız neredeyse 7 / 24 esasına göre

milletin devlet için ne demek olduğunu hem dünya aleme, hem de Türkiye üzerinde oyun oynayan bütün kesimlere gösterdi.?

İyi Niyeti Ve Gayreti Görüyorum

?Acısıyla tatlısıyla hayat devam ediyor. Bizim tek gayemiz, halkımıza, insanımıza hep daha iyisini nasıl yaparız, yaşam standartlarını nasıl yükseltiriz, varsa problemi nasıl gideririz telaşı içindeyiz. Sayın Bakanımız Süleyman Soylu ile birlikte siyaseten oldukça güçlü, ilimizin sorunlarını daha kısa zamanda çözebilecek imkanlara da sahip olduğumuzu görüyoruz. Bu manada daha önce ilimizde siyasette görev yapmış vekillerimiz, şuan da görev yapan bakanımız ve vekillerimizle Trabzon olarak biz en az sıkıntıyla daha iyisini nasıl yaparız telaşı ve uğraşı içindeyiz. Bu konuda bütün arkadaşlarımızın iyi niyetli gayretlerini görüyorum.?

Trabzon Valisi Olmak Gururdur

?Dinamik bir yapı var. Muazzam derece aksiyonel bir şehir. Enerji müthiş. İş adamından, siyasetçisine, ev hanımına kadar herkes duyarlı. Hayat ile iç içe

yaşam tarzı var. Bu konuda geçmişte görev yapan valilerimiz, üst düzey yöneticilerimizle böyle bir şehirde görev yapmak bizim için gururdur. Trabzon valisi olmak bir onurdur, gururdur. Bize bu görevi tebliğ eden büyüklerimize teşekkür ediyorum?

Yasa Dışına Çıkmadım

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Başbakanın Trabzon ziyaretinde otobüsün üzerine çıkmasıyla ilgili de şu ifadeleri kullandı. ?Ankara´dan aradığımızdan itibaren program tamamen Başbakanlığın programıdır. Yasa gereği bu şehirde Başbakanın ve tüm bakanların temsilcisiyim. Yasaların dışına çıkmam?