USTAOĞLU MUHTARLARLA BULUŞTU

USTAOĞLU MUHTARLARLA BULUŞTU

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Ortahisar Kaymakamlığı´nın düzenlediği toplantıda muhtarlarla buluştu.

USTAOĞLU MUHTARLARLA BULUŞTU

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Ortahisar Kaymakamlığı´nın düzenlediği toplantıda muhtarlarla buluştu.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Ortahisar Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Muhtarlar Toplantısına katılarak Ortahisar ilçesine bağlı mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi.

?AİLEMİZİN BİREYİ GİBİSİNİZ?
Bir otelde düzenlenen programa Vali İsmail Ustaoğlu´nun yanı sıra Ortahisar Kaymakamı Tolgan Toğan, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Bekir Aktürk, Büyükşehir ve Ortahisar Belediyesi yetkilileri ile mahalle muhtarları katıldı.
Muhtarlarla bir arada olmaktan ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İsmail Ustaoğlu;
?Trabzon´a atandıktan sonra ilk defa muhtarlarımızla bir araya gelerek sizlerle tanışma ve problemlerinizi dinlemeyi arzu ettik. Meslek hayatımız gereği mesaimizin büyük bir kısmı muhtarlarımızla geçiyor. Sizler bizim kader birliği yaptığımız, acıları paylaştığımız, sevinçlere ortak olduğumuz ailelerimizin bireyleri gibisiniz.? dedi.

?DEVLETİN GÖZÜ KULAĞISINIZ?
Muhtarların devletle millet arasında köprü vazifesi gördüğünü ifade eden Vali Ustaoğlu;
?Muhtarlarımız devletimizin işiten kulağı, gören gözüdür. Devletimizin şefkatli eli yurdumuzun en ücra köşesine muhtarlarımız sayesinde uzanmaktadır. Vatandaşımızın derdi ve sıkıntısıyla hemhal olup onların problemlerini ilgili yerlere iletiyorsunuz. Bu manada çok kutsal bir görev icra ediyorsunuz.? şeklinde konuştu.
Toplantıda muhtarlara mahallelerindeki sorunların yazılı olarak iletilmesi yönünde talep formu dağıtılırken, Vali Ustaoğlu alınan bu taleplerin mutlaka değerlendirileceğini ve ilgili kurumlara iletilerek takibinin yapılacağını söyledi.
Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Bekir Aktürk ise toplantıda muhtarlarla bir arada olan Vali Ustaoğlu´na ve toplantıyı organize eden Ortahisar Kaymakamlığına teşekkür etti.