?ÜLKEMİZİN TEMİNATI SİZSİNİZ!?

?ÜLKEMİZİN TEMİNATI SİZSİNİZ!?

Şehit yakınları ve gazilere yönelik düzenlenen iftarda konuşan Kaymakam Çakmak, ülkemizin; şehitlerin varlığı, şehit annelerinin duaları sayesinde ayakta kaldığını söyledi

?ÜLKEMİZİN TEMİNATI SİZSİNİZ!?


Şehit yakınları ve gazilere yönelik düzenlenen iftarda konuşan Kaymakam Çakmak, ülkemizin; şehitlerin varlığı, şehit annelerinin duaları sayesinde ayakta kaldığını söyledi

            Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce de desteklenen iftar yemeğinde Maçka Kaymakamlığı´nın, şehit yakınları ve gazilere yönelik iftarında tüm Maçka bir araya geldi.
Maçka Kaymakamı Haluk Çakmak´ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Cumhuriyet Savcıları; Ertuğrul Dinç ile Veysel Taşkın. Hâkimler; Enes Şahin ile Alaattin Günay. Trabzon Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Yardımcısı İsmail Çolak, İlçe Jandarma Komutanı Zabit Zengin, İlçe Emniyet Müdür Vekili  Hüseyin Taş, İlçe müftüsü Remzi Çalık ile kamu kurum ve kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve şehit yakınları ile gaziler ve gazi yakınları katıldı.

ŞEHİT VE GAZİLERİMİZ!
Maçka ilçe Müftüsü Remzi Çalık´ın Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar yemeğinin ardından yemek duası yapılırken, Kaymakam Haluk Çakmak, yaptığı konuşmada ülkenin varlığını şehitlerimize, gazilerimize ve yakınlarına borçlu olduğumuzu belirtti.
Ramazan ayının huzur, barış, birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı olduğuna vurgu yapan Kaymakam Çakmak, ülkemizdeki huzurun, birlik ve beraberliğimizin teminatının Şehit ve Gazilerimiz olduğunun altını çizdi.

MANEVİ VARLIĞINI HİSSEDİYORUZ!
Konuşmasında şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yâd eden Kaymakam Haluk Çakmak; ?Bugünkü iftarımıza varlığınızla manevi bir hava kattınız. Çünkü sizlerin sayesinde şehitlerimizin manevi varlığını da hissediyoruz!? ifadelerini kullandı.
?Ülkemizin varlığını, milletimizin birlik ve beraberliğini önce şehitlerimiz ile gazilerimize sonra da bu süreçte gösterdikleri üstün metanet ve yaptıkları dualarla ailelerine borçluyuz!? diyen Kaymakam Çakmak, şehit ve gazilerin ailelerine ihtiyaçlarını gidermek noktasında yaptıkları desteğin bu anlamda yetersiz kaldığını savundu.

ŞEHİT VE GAZİLERİN VARLIĞI!
Şehitlerin manevi varlığı, gaziler ve şehit ailelerinin duaları sayesinde ülkemizin her türlü emperyalist tuzaklara karşı dimdik ayakta duracağını ve güvenlik güçlerimizin bu destekle ülkenin birliğini, dirliğini korumaya ve savunmaya devam edeceğini belirten Kaymakam Haluk Çakmak; ?Hayatının baharında canını, bedenini ülkesi için feda eden aziz şehit ve gazilerimizin varlığı ve milletimizin duaları, ülkemizin varlık ve birliği noktasında çok büyük bir güçtür.? dedi.
Konuşmasının sonunda bir askerin ?Ağlamak istiyorum Anne? adlı şiirini okuyarak konuşmasını bitiren Kaymakam Çakmak, ardından masaları tek tek dolaşarak şehit yakınları ve gazilere çeşitli hediyeler verdi.