UĞUR KAYMAKAMI UNUTMADIK

UĞUR KAYMAKAMI UNUTMADIK

MAÇKA ESKİ KAYMAKAM VEKİLİ, ARTIK KÖPRÜBAŞI KAYMAKAMI

UĞUR KAYMAKAMI UNUTMADIK

MAÇKA ESKİ KAYMAKAM VEKİLİ, ARTIK KÖPRÜBAŞI KAYMAKAMI

Gazetemiz Maçka Haber, bir dönem ilçemizde Kaymakam vekili olarak görev yapan, son kararnameyle Köprübaşına atanan Uğur Tutkan´ı ziyaret etti.

2014 yılında Maçka´da vekil kaymakam olarak görev yapan Uğur Tutkan, son Valiler ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Bolu Dörtdivan Kaymakamlığından, Köprübaşı Kaymakamlığına atanırken, gazetemiz Maçka Haber Tutkan´a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

?MAÇKA BANA ÇOK ŞEY KATTI!?
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Köprübaşı Kaymakamı Uğur Tutkan, Maçka´da görev yaptığı süre içerisindeki anılarını paylaştı.
Maçka´nın kendisine çok şey kattığını söyleyen Kaymakam Tutkan, Maçka´da görev yaptığı süre içerisinde çok güzel dostluklar kurduğunu ve bu dostlukların hala devam ettiğini söyledi.

?ARTIK BURADA KOMŞUYUZ?
Son derece sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyaret boyunca gazetemiz Maçka Haber kadrosunu gayet sıcak karşılayıp yine aynı şekilde de uğurlayan Köprübaşı Kaymakamı Uğur Tutkan; ?Köprübaşında bir kardeşiniz olduğunu unutmayın ve artık burada komşuyuz.? İfadelerini kullandı.
Kaymakam Tutkan´a yapılan ziyarete,Maçka Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Duygu Karahasanoğlu, Yazı İşleri Müdürü Nedim Mollaveisoğlu, Sayfa Sekreteri Fatma Karahasanoğlu ile gazeteci Yılmaz Kaya iştirak etti.