TRAFİK PROJESİ BİR ARAYA GETİRDİ

TRAFİK PROJESİ BİR ARAYA GETİRDİ

Asil Özbay´la Yol Deneyimleri? gezici etkinliklerinin 5´incisidüzenlenen şehrimizde, Trabzonlular, ?Motorcu Dostu Trafik? projesiyle bir araya geldiler.

TRAFİK PROJESİ BİR ARAYA GETİRDİ

?Asil Özbay´la Yol Deneyimleri? gezici etkinliklerinin 5´incisidüzenlenen şehrimizde, Trabzonlular, ?Motorcu Dostu Trafik? projesiyle bir araya geldiler.


?Motorcu Dostu Trafik´ projesi ile trafikte motosiklet ve diğer araç kullanıcılarını karşılıklı empatiye davet eden Aytemiz, proje kapsamında başlattığı Asil Özbay´la Yol Deneyimleri gezici etkinliklerinin 5´incisini Trabzon´da düzenledi.
10 Temmuz Salı günü düzenlenen etkinlikte tüm sürücüler bir araya gelirken, motosikletiyle üç kıtayı arşınlayan Asil Özbay, yollara dair hikâyelerini ve güvenli sürüşün önemini anlatarak güvenlik donanımları kullanım bilincinin yükseltilmesi ve yaygınlaştırılmasına katkı sağladı.

?MOTORCU DOSTU TRAFİK? TRABZON´DA
Türkiye´nin en hızlı büyüyen, tamamı yerli sermayeli akaryakıt markası Aytemiz, trafikte karşılıklı anlayışa dayalı kurumsal sosyal sorumluluk projesi ?Motorcu Dostu Trafik´in Türkiye´yi kapsayan gezici etkinliklerine Trabzon ile devam etti. Tüm araç sürücülerine ulaşmayı hedefleyen proje kapsamında; motosikletiyle üç kıtayı arşınlayan Asil Özbay, yollara dair hikâyelerini ve güvenli sürüşün önemini anlatarak güvenlik donanımları kullanım bilincinin yükseltilmesi ve yaygınlaştırılmasına katkı sağladı. 10 Temmuz Salı saat 18.30´da Değirmen Cafe - 2 Nolu Beşirli Mahallesi, Nurettin Doğan Cd. No:3, 61040 Trabzon Merkez adresinde gerçekleşen etkinliğe ilgi büyük oldu.

SÜRÜCÜLER ETKİNLİKTE BULUŞTU
Tüm sürücülerin bir araya geldiği etkinlikte Akademisyen kimliğinin yanı sıra, 16 yıllık motosiklet kullanıcısı olan Asil Özbay, bugüne kadar ziyaret ettiği 10 farklı ülkenin yollarında edindiği deneyimleri Trabzon´da motosiklet severler ve binek araç sürücüleri ile paylaştı.
İ. Hakkı AYDIN