TRABZONLU GAZETECİLER BAYRAMLAŞTI

TRABZONLU GAZETECİLER BAYRAMLAŞTI

TRABZONLU GAZETECİLER BAYRAMLAŞTI

TRABZONLU GAZETECİLER BAYRAMLAŞTI

Ramazan Bayramı tüm yurtta ve şehrimiz Trabzon´da da coşkuyla kutlanırken, kertip edilen bayramlaşma programlarına Gazeteciler Cemiyeti de katıldı.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Suavi Kaptan Lokali´nde düzenlenen Bayramlaşma Töreni´ne katılım yüksek düzeyde gerçekleşti.

BASIN-YAYIN DÜNYASI CEMİYETTE BULUŞTU
Bayramlaşma törenine, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük, TSYD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Murat Taşkın. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti eski başkanlarından Osman Çavuşoğlu, Yusuf Turgut. Karadeniz Gazeteciler Federasyonu delegesi Haluk Ayyıldız, AK Parti 23 ve 24. dönem milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu. Başkan Yardımcısı Ahmet Kamburoğlu, Genel Sekreter Ayşegül Özdoğan Yıldırım, Mali Sayman Fatih Turan, Kültür ve Sosyal İşler Sorumlusu Fatih Doğan, Yönetim Kurulu üyesi Aydın Akdeniz ile gazetemiz Maçka Haber´in İmtiyaz Sahibi Duygu Karahasanoğlu, Sayfa Sekreteri Fatma Karahasanoğlu ve gazeteciler katıldı.

BAYRAM GAZETESİ OKURLARIYLA BULUŞTU
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük, buradaki törende yaptığı konuşmada; ?Tüm meslektaşlarımın bayramını kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Trabzon basınına yıllarını vermiş ve yanımızda şuanda bulunmayan başkanlarımıza ve meslektaşlarımıza Allah´tan rahmet, diliyorum. Bu bayramda da geleneksel hale getirdiğimiz Bayram Gazetesi´ni okuyucuyla buluşturduk. Bayram Gazetesi´ne emeği geçen çok değerli Yönetim Kurulu üyelerine, gazetemize destek veren bütün meslektaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum. Ortaya güzel bir eser çıktı.? ifadelerini kullandı.
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti´ndeki bayramlaşma töreni sonunda katılımcılar günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Fatma KARAHASANOĞLU