SON GÜN 30 HAZİRAN!

SON GÜN 30 HAZİRAN!

Maçka Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Eyüp Aydın, 2018 yılına ilişkin ÇKS başvurularının 30 Haziran´da sona ereceğini belirterek çiftçileri uyardı

SON GÜN 30 HAZİRAN!

Maçka, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Eyüp Aydın, 2018 yılına ilişkin ÇKS başvurularının 30 Haziran´da sona ereceğini belirterek çiftçileri uyardı


Çiftçilerin 2018 üretim yılına ilişkin Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları 30 Haziran 2018 tarihinde sona eriyor.

İLÇE MÜDÜRÜ UYARDI
Maçka İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Eyüp Aydın, 2018 üretim yılına ilişkin ÇKS başvurularının 30 Haziran´da sona ereceğini belirterek Maçka´daki çiftçilere ellerini çabuk tutmaları hususunda uyarıda bulundu.
Aydın, ÇKS belgesini teslim etmeyip güncellemesi yapılamayan çiftçilerin Fındık Alan Bazlı desteklemesinden de yararlanamayacağına dikkat çekti.

30 HAZİRAN´A KADAR BİTİRİLMESİ GEREKİYOR
?Çiftçilerin 2018 üretim yılına ilişkin ÇKS başvuruları 30 Haziran 2018 tarihinde sona erecektir.? diyen ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Aydın, çiftçilerin mağduriyet yaşamaması için mahalle muhtarlarına gönderilen ÇKS belgelerini imzalayarak İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık müdürlüğüne teslim etmelerini istedi.
Eyüp Aydın yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

FINDIK DESTEKLEMESİ DE ETKİLENİYOR
?Çiftçilerimizin mağduriyet yaşamaması için mahalle muhtarlarına gönderilen ÇKS belgelerini imzalarını tamamlayarak İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. ÇKS belgesini teslim etmeyip güncellemesi yapılamayan çiftçilerimizin son günü 31 Aralık 2018 olan Fındık Alan Bazlı desteklemesinden de yararlanma şansı yoktur.
Çiftçilerimizin mağdur olmamaları için başvurularını ve belgelerini zamanında teslim etmeleri gerekmektedir.?
Ali TİRİTOĞLU