SEYFİ USTA İKİLEDİ!

SEYFİ USTA İKİLEDİ!

Meydan Köfte Yemek ve Döner Salonu sahibi Seyfi Yavuz, yeni açtığı Sümela Restoran ile bu alandaki işletmelerin sayısını ikiye çıkardı.

SEYFİ USTA İKİLEDİ!

Meydan Köfte Yemek ve Döner Salonu sahibi Seyfi Yavuz, yeni açtığı Sümela Restoran ile bu alandaki işletmelerin sayısını ikiye çıkardı.

Yıllardır,Meydan Köfte Yemek ve Döner Salonu ile Maçkalılara, Maçka´da çalışanlara ve ilçeye gelen yerli ve yabancı turistlere hizmet veren Seyfi Yavuz (36), yeni açtığı Sümela Restoran ile bu alandaki işletmelerin sayısını ikiye çıkarırken, ilçe istihdamına da önemli oranda katkı sağlamış oluyor.

25 YILLIK TECRÜBE!
25 yılı aşkın bir süredir bu sektörde emek harcayan Seyfi usta (Yavuz), ilk işyeri olan Meydan Köfte, Yemek ve Döner Salonu ile patronluğa adımını attı. Burada uzun yıllar Maçka´ya hizmet veren ve eleman yetiştiren Seyfi usta, ikinci dükkânı da hizmete açarak ilçedeki istihdama da önemli ölçüde katkıda bulunmuş oldu.
Meydan Köfte, Yemek ve Döner Salonu´nda 9 kişi çalıştıran Seyfi usta, ikinci işyeri Sümela Restoran´daki 7 çalışanıyla Maçka´daki istihdama katkıda bulunarak önemli bir görevi de yerine getirmiş oluyor.

PROGRAM DEVAM EDECEK!
Geçtiğimiz haftalarda Maçka Kaymakam Orhan Aktürk, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Maçka Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Konak ve TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Merkez Mahalle Muhtarı Yüksel Muratoğlu´nun birlikte yaptığı restoran açılışıyla ilgili bir değerlendirmede bulunan TTSO Başkanı Hacısalihoğlu, genç girişimcileri desteklediklerini kaydetti.
?Kadınlarımız ve genç girişimcilerimizin çalışma hayatına atılması, iş dünyasında kendilerine yer edinmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.? diyen Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Suat Hacısalihoğlu, bu anlamda başlattıkları girişimcilik eğitim programlarının devam edeceğini vurguladı.