Polis Memurunun cansız bedeni bulundu

Polis Memurunun cansız bedeni bulundu

Maçka´da 22 Mart Perşembe akşamı polis aracı dereye uçtu. Üç polis memurundan biri yaralı, biri şehit olurken, bir polis memuru da derede kayboldu

Polis Memurunun cansız bedeni bulundu

 Maçka´da 22 Mart Perşembe akşamı  polis aracı dereye uçtu. Üç polis memurundan biri yaralı, biri  şehit olurken, bir polis memuru da derede kayboldu. Kaybolan Polis memuru Mehmet Ayan için on iki günden beri arama kurtarma çalışmaları yapılıyordu. Polis memurunun cansız bedenine bugün saat 11.15 civarında kaza yerinden yaklaşık 15 km. uzaklıkta Esiroğlu Mahallesinde Arıtma Tesisi rügülatör havuzu mevkiinde  bulundu.

        Polis memuru Mehmet Ayan´ı (25) arama çalışmaları bugün sonuçlandı. AFAD, UMKE, Sahil Güvenlik ve çeşitli kurumlardan 450 kişilik arama kurtarma ekibi, kazanın olduğu alandan sahile kadar olan 25 km´lik bir alanda havadan ve karadan çalışmalarına devam ederken, cansız bedeninin bulunduğu yönündeki haber bugün saat 11.15 sıralarında geldi. Ayan´ın cansız bedeni kaza yerine yaklaşık 15 km mesafedeki Esiroğlu Arıtma Tesisleri regülatör havuzu mevkiinde bulundu. Şehit polisin naaşının burada arama çalışmasına katılan DSİ´ye ait iş makinesi tarafından kum kazıldığı sırada bulunduğu öğrenildi. Kumun bir kaç metre altındaki şehit polisin cenazesi buradan alınarak ambulansla önce Maçka Devlet Hastanesi morguna ardından tören için Trabzon Valiliği önüne getirildi.
        Valilik önündeki törene Vali Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Garnizon Komutanı Albay Osman Akyıldız, meslektaşları, yakınları ile çok sayıda seveni katıldı.
          Polis memuru Mehmet Ayan´ın törende fotoğrafını kardeşi Muhammed Ayan taşırken, törenin ardından cenaze memleketi Samsun´un Çarşamba ilçesine gönderild