PARK VE BAHÇELERE YAZ BAKIMI

PARK VE BAHÇELERE YAZ BAKIMI

PARK VE BAHÇELERE YAZ BAKIMI

PARK VE BAHÇELERE YAZ BAKIMI

Belediye Başkanı Koray Koçhan´ın ilçenin imar ve bakımı noktasında gösterdiği hassasiyet, özellikle park ve bahçelere olumlu yansıyor.

Maçka Belediyesi, oldukça sıkıntılı geçen ilkbaharın ardından park ve bahçelerin yanı sıra, yeni düzenlenen alanlardaki bakım ve onarım çalışmalarını aksatmıyor.

BAŞKAN BİZZAT DENETLİYOR
Maçka Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, güneşli ve sıcak havalarda vatandaşın daha çok tercih ettiği par vb. alanlarda düzenleme, çimlendirme ve çiçeklendirme çalışmalarını arttırırken, Belediye Başkanı Koray Koçhan zaman zaman bu çalışmaları yakından takip ediyor.

SAĞLIKLI İLÇE İÇİN SAĞLIKLI ÇEVRE
Sağlıklı yaşamın sağlıklı bir çevre ile mümkün olabileceğinin altını çizen Başkan Koçhan, amaçlarının vatandaşlara kaliteli ve temiz yaşam alanları sunmak olduğuna vurgu yaptı. Bu doğrultuda sürdürülen çalışmalarda Maçka´nın yeşil doğal dokusuyla bütünleşen bir ilçe konumuna uygun hareket ediliyor.

BELEDİYE BOŞ DURMUYOR
Ramazan ayında da olsa ilçe merkezindeki yeşil alan ve parklardaki temizlik ve bakım çalışmalarını arttıran Maçka Belediyesi, özellikle merkezde yeni oluşturulan yaşam alanlarının sürdürülebilirliği için bakım onarım çalışmalarını da aksatmıyor. İlçe merkezindeki ağaçlar budanırken, çimler biçiliyor, çocuk oyun grupları ve banklar onarılıp yenileriyle değiştiriliyor.

SAAT KULESİNİN ÇEVRESİ DÜZENLENDİ
Bu doğrultuda Maçka Belediyesi önündeki alanda kurulu bulunan Turgut Özal Parkı´ndaki çimleri biçtirerek yeniden düzenleyen Maçka Belediyesi, ilçeye kazandırdığı yeni saat kulesinin etrafındaki çim ve çiçeklerin bakımını da ihmal etmiyor.
Bu çalışmalarla vatandaşlara gün içerisinde aileleriyle birlikte hoş vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturulurken, ilçe halkı da bu çalışmaları takdirle karşılıyor.
Ali TİRİTOĞLU