ORTAHİSAR´DA TÜM EKİPLER SAHADA

ORTAHİSAR´DA TÜM EKİPLER SAHADA

Ortahisar Belediyesi, şehri etkisi altına alan yoğun kar yağışından vatandaşların olumsuz şekilde etkilenmemesi için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

ORTAHİSAR´DA TÜM EKİPLER SAHADA

Ortahisar Belediyesi, şehri etkisi altına alan yoğun kar yağışından vatandaşların olumsuz şekilde etkilenmemesi için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Vatandaşın mağdur olmaması için 24 saat çalıştıklarını belirten Ortahisar Belediyesi Başkan Vekili Selahaddin Çebi, çalışmalara aralıksız devam edeceklerini, olumsuz hava şartlarından hiç kimsenin mağdur olmaması için çalışmaların yoğun şekilde devam ettiğini belirtti. Çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğini belirten Başkan Vekili Çebi ?Ekiplerimiz büyük bir gayretle çalışmalarını sürdürüyor. İlçe sakinlerinin mağdur olmaması için karla mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz? dedi.

382 PERSONELİMİZ İLE AKTİF OLARAK ÇALIŞIYORUZ
382 personel ile aktif olarak sahada olduklarını belirten Ortahisar Belediyesi Başkan Vekili Selahaddin Çebi, ?Şuan itibari ile 32 İş Makinesi, Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı 112 kişilik kar küreme ekibimiz, 80 kişilik Temizlik İşleri süpürme ekibimiz, 70 kişilik Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekibimiz, 20 kişilik Sosyal İşler Müdürlüğü ekibimiz, 100 kişilik Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekibimiz ile toplamda 382 personelimizle karla mücadele çalışmalarını gerçekleştirmekteyiz. Ekiplerimizce 8 Cenaze yolu açılmıştır. Ayrıca sabah 8.00 saatleri itibari ile 112 Acil ´den gelen 21 hastamızın yoluna müdahale yapıldı? ifadelerini kullandı.

ZİNCİRSİZ VE KAR LASTİKSİZ ARAÇLARI TRAFİĞE ÇIKARTMAYALIM
Başkan Vekili Çebi, ?Vatandaşlarımızın kar lastiksiz ve zincirsiz araçlarla trafiğe çıkmamaları çok önemli. Trafikte ve karla mücadele çalışmalarında yaşanan aksamaların birinci nedeni olarak kar lastiksiz ve zincirsiz olarak trafiğe çıkan araçları söyleyebiliriz. Bunun yanı sıra yol üzerine bırakılmış araçlar da ekiplerimizin işlerini zorlaştırıyor. Vatandaşlarımızın bu konuya dikkat etmelerini rica ediyorum. Çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdürüyoruz. Belediyemizin karla mücadele çalışmaları gece boyunca da aynı şekilde devam edecek? dedi.