OKUL İÇİN EL ELE VERDİLER!

OKUL İÇİN EL ELE VERDİLER!

Maçka Cumhuriyet Ortaokulu, okulun bazı ihtiyaçları noktasında el ele vererek düzenlenen kermeste yoğun ilgi gördüler.

OKUL İÇİN EL ELE VERDİLER!

Maçka Cumhuriyet Ortaokulu, okulun bazı ihtiyaçları noktasında el ele vererek düzenlenen kermeste yoğun ilgi gördüler.

Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Şenol Çavuş ve Okul Aile Birliği Başkanı Canan Taşdelen, okulun ihtiyaçları için öğrenciler, veliler ve eğitim kadrosuyla birlikte el ele vererek düzenlenen kermesten elde edilen gelirin tamamını yine okulun ihtiyaçları için harcayacaklar.

KERMESE İLGİ BÜYÜK
Cumhuriyet Ortaokulu, okulun bazı ihtiyaçlarını giderme noktasında düzenlediği kermeste Maçka kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra, halkın da yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Cumhuriyet Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Canan Taşdelen, kermesteki ürünlerin öğrenciler, veliler ve Okul Aile Birliği üyelerinin elbirliğiyle hazırlandığını belirtirken, halkın ve Maçka´daki kuruluşların da ilgi gösterdiğini ifade etti.

?MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ HER ZAMAN YANIMIZDA?
Okul Müdürü Şenol Çavuş ise okuldaki sosyal aktivitelerin yoğun bir şekilde sürdürüldüğünü, kermesin de bu çerçevede gerçekleştirildiğini kaydetti.
Maçka´daki kamu kurum ve kuruluşlarının desteklerini fazlasıyla gösterdiklerini belirten Okul Müdürü Çavuş onlara teşekkür ederken, özellikle Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal´ın kendilerinin her zaman yanlarında olduğunu vurguladı.

?KALİTELİ EĞİTİM VE AHLAKLI BİREYLER?
Amaçlarının öğrencilere en iyi, en kaliteli eğitimi sunmak ve onların ihtiyaçları noktasında çaba harcamak olduğunu dile getiren Çavuş; ?Vizyonumuz kaliteli eğitim, akademik başarı ve ahlaklı bireyler yetiştirmektir. Bu anlamda üzerimizde olan emanetin ağırlığını taşımakta ve bu bilinçle hareket etmekteyiz!? şeklinde konuştu.
Maçka ilçe pazarının kurulduğu Çarşamba günü gerçekleşen kermeste el emeğiyle hazırlanan yiyecekler, pasta ve börekler yoğun ilgi gördü.
Ali TİRİTOĞLU