ÖDÜLLER DAĞITILDI

ÖDÜLLER DAĞITILDI

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Trabzon´un sosyal medya yoluyla Türkiye ve dünyada daha iyi tanıtılması amacıyla İnstagram´da oluşturulan OneTrabzon hesabından fotoğraf paylaşanlar arasında düzenlenen yarışmada ilk dönem ödülleri dağıtıldı.

                                     ÖDÜLLER DAĞITILDI

                                  

                 Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Trabzon´un sosyal medya yoluyla Türkiye ve dünyada daha iyi tanıtılması amacıyla İnstagram´da oluşturulan OneTrabzon hesabından fotoğraf paylaşanlar arasında düzenlenen yarışmada ilk dönem ödülleri dağıtıldı. TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, ?Değerlendirmelerin üçer aylık dönemler halinde yapıldığı yarışmada ödüllerimiz artarak devam edecek? dedi.

 TTSO´da düzenlenen törene Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile yarışmanın ödül sponsoru Zorlu Grubu adına Zorlu Grand Otel Genel Müdürü Ali Şahin katıldı. Başkan Hacısalihoğlu, ?OneTrabzon, şehrimizi sadece Türkiye´de değil dünyada sosyal medya yoluyla tanıtma amaçlı kurulmuş bir yapı. Trabzon´u çok iyi bilen, fotoğraflayan ve şehrin uluslararası piyasada tanınmasını sağlayan fotoğrafçıların katılımıyla yapılan çalışmanın başlangıcındayız. Amacımız şehrimizi dünyada daha fazla tanıtmak ve daha fazla turist ile yatırımcı çekmek. OneTrabzon çalışması bundan sonra daha hızla yayılarak devam edecek. Geçen 9 aylık sürede 2 binin üzerinde fotoğraf paylaşıldı. Tüm fotoğrafçıları verdikleri katkı nedeniyle kutluyorum. Amacımız bunu daha fazla duyurmak ve şehrimizi daha fazla tanıtmaktır. Gelen fotoğraflar arasında İnstagram üzerinde yapılan puanlamalar ve beğenilerden sonra en fazla beğenilen fotoğrafları yönetim değerlendiriyor. Ayrıca sürekli fotoğraf paylaşanlar da dikkate alınıyor. Değerlendirmeler her üç aylık dönem için yapılmaya devam edecek. Ödüllerimiz de artarak devam edecek Hepimiz bu projede yerimizi almalıyız. Verdiğimiz hediyelerin çok fazla değeri yok ama bir hatıra olsun diye veriyoruz. Yapılan iş çok daha değerli. Bu programlarla ilgili bize sponsorluk yapan Vestel ve Zorlu Grubu´nu temsilen Sayın Ali Şahin aramızda. Onlara da sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz? dedi.

 Zorlu Grand Otel Genel Müdürü Ali Şahin ise Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile turizm konusunda bir bütün olarak çalıştıklarını belirterek, ?20 yıldır TTSO ve Trabzon ekonomisiyle iç içe hareket ediyoruz. Bundan sonra da bu birlikteliğimiz devam edecektir. Trabzon adına üzerimize ne düşerse Zorlu Otel ve Zorlu Grubu yapmaya devam edecektir? diye konuştu.

 Daha sonra Başkan Hacısalihoğlu ve Ali Şahin tarafından OneTrabzon hesabından paylaştıkları fotoğraflar en fazla beğeni alan Faruk Eroğlu, Ali Fatih Akçay ve Ömür Avcı´ya Vestel Venüs akıllı telefon ödülleri verildi.

 TRABZON´U BİRAZ DAHA DÜNYAYA TANITALIM

 Katılımcılar Trabzon temalı fotoğraflarını Instagram üzerinden #onetrabzon ve #trabzon hashtag´leriyle etiketleyerek ve @onetrabzon Instagram hesabını mention ile etiketleyerek fotoğraflarının altında ?Açıklama? (Caption) şeklinde paylaşacaklardır.

 Fotoğraflar Instagram´da #onetrabzon ve #trabzon etiketleri altında kullanıcılar tarafından görüntülenebilecek, yarışma koşullarına uygun olan fotoğraflar, www.onetrabzon.city web sitesinde yer alacaktır.