MAÇKA´DA CUMHURİYET COŞKUSU

MAÇKA´DA CUMHURİYET COŞKUSU

Maçka´daki hava muhalefeti dolayısıyla kapalı spor salonunda düzenlenen törenle kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı büyük ilgi gördü.

 

MAÇKA´DA CUMHURİYET COŞKUSU

Maçka´daki hava muhalefeti dolayısıyla kapalı spor salonunda düzenlenen törenle kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı büyük ilgi gördü.


Maçka Kapalı Spor Salonu´nda gerçekleşen kutlamalara Maçka Kaymakamı Orhan Aktürk, Belediye Başkan VekiliNaci Turnagöl, İlçe Jandarma Komutanı Ast.Sb.Kd.Bş.Çvş. Ahmet Dağaşan, İlçe Emniyet Müdürü Komiser Ogün Algan, Maçka Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal, Maçka Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Nevzat Beldüz, Maçka M.Y.OGenel Sekreteri Mustafa Aksoyile okul müdürleri, kamu kurum ve kuruluşu temsilcileri, öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KAYMAKAM´DAN BİRLİK VURGUSU!
Kaymakam Orhan Aktürk ve Belediye Başkan Vekili Naci Turnagöl´ün, öğrencive seyircilere yönelik bayram selamlamasının ardından saygı duruşu yapılıp İstiklal Marşı okunurken, söz alan Maçka Kaymakamı Orhan Aktürk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının önemini vurgularken, birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğunun altını çizdi.

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
Kaymakam Aktürk´ün konuşmasının ardından Cumhuriyet Bayramı konulu resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Başta Kaymakam Orhan Aktürk olmak üzere, Belediye Başkan Vekili Naci Turnagöl, Maçka M.Y.O. Genel Sekreteri Mustafa Aksoy, İlçe Emniyet Müdürü Komiser Ogün Algan. İlçe Müftüsü Remzi Çalık, İlçe Jandarma Komutanı Ast.Sb.Kd.Bş.Çvş. Ahmet Dağaşan,Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Nevzat Beldüz ve Maçka Orman İşletme Müdürü Hilmi Yazıcı sırasıyla öğrencilere ödüllerini vererek hatıra fotoğrafı çekildiler.

MAÇKA HALKI TAM NOT VERDİ!
Ödül töreninin ardından sunulan halkoyunları gösterisi salonda bulunan herkesin alkışlarıyla takdir edilirken, ardından bando eşliğinde okulların flamalı geçişleriyle salondaki tören sona erdi.
Salondaki törenin ardından Atatürk Caddesine çıkan Maçka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ne ait bando takımı halkın büyük ilgisiyle karşılandı.
Ali TİRİTOĞLU