?Maçka Cumhurbaşkanımıza minnettardır?

?Maçka Cumhurbaşkanımıza minnettardır?

MAÇKA´YA DOĞALGAZ MÜJDESİ

?Maçka Cumhurbaşkanımıza minnettardır?

 

 

MAÇKA´YA DOĞALGAZ MÜJDESİ

 

Trabzon Atatürk Alanı´nda kurulan miting alanında halka seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon´a müjdeler vererek toplu açılış törenine katıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan özellikle Maçka´nın 2018 yılında doğalgaza kavuşacağını ifade etti

 

          Cumhurbaşkanı Erdoğan, ?Geçtiğimiz 14 yılda Trabzon´a ne kadar yatırım yaptık biliyor musunuz? 19 katrilyon. Hiç bir dönemde böyle yatırımlar görülmedi. Kenarından köşesinden uğramadılar Trabzon´a. Karadeniz´e uğramadılar. Ülkemize uğramadılar. Şimdi size bir müjde vermek istiyorum. Trabzon´un Araklı, Akçaabat. Arsin, Hayrat, Yomra ilçelerine bu yıl,  Maçka´ya önümüzde ki yıl, Beşikdüzü ve Vakfıkebir´e bir sonra ki yıl Enerji Bakanımızdan müjdeyi aldınız. Trabzon´umuzun doğalgazının olmadığı yer kalmayacak. Şimdiden modern bir şekilde benim Trabzonlu hemşerilerim bu yaşama kavuşmuş olacaklar?

 

TRABZON-ERZİNCAN DEMİRYOLU PROJE İHALESİ BU YIL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ?Bugün bir bölümünü açtığımız Kanuni Bulvarının Maçka, arasını 2019´da, Akçaabat Düzköy arasını 2020 yılında tamamlıyoruz. Zigana Tüneli sadece Trabzon´un önemli proje değil, bu proje 2019 yılında inşallah hizmete girecek. Buradan istifade eden herkes bu rahatlığı görecek. Trabzon Erzincan arasında yapılacak demiryolunun proje ihalesine bu yıl çıkılıyor. Bu projelerle Trabzonlunun başka yerlere göçme ihtiyacı duymadan bu cennet topraklarda çalışma imkanını sağlamış oluyoruz. Bugün buraya sadece kendim gelmedim. Yanımda bir çok bakan arkadaşımla beraber geldik. Bu Trabzon´a verdiğimiz önemin bir ifadesidir?

 

BAŞKAN KOÇHAN TEŞEKKÜR ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Trabzon´a gelişinde Havaalanında kendisini karşılayan Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan´a 5 dakikalık görüşme yaptı. Başkan Koçhan, ?Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın Trabzon´da ki bütün programlarında konuşmalarına Maçka ile başlayarak, Meydanda ki görüşmesinde Doğalgaz müjdesi bizler ve vatandaşlarımızı memnun etmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Berat Albayrak´a tüm Maçkalılar adına teşekkürlerimi sunuyorum. Maçka Cumhurbaşkanımıza minnettardır? diye konuştu.