KÜLLİYE´DE TRABZON ZİRVESİ!

KÜLLİYE´DE TRABZON ZİRVESİ!

KÖSEOĞLU TRABZON´U KONUŞTU!

KÖSEOĞLU TRABZON´U KONUŞTU!

KÜLLİYE´DE TRABZON ZİRVESİ!

Trabzon Milletvekili Köseoğlu, Beştepe´deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nde Cumhurbaşkanı Erdoğan´la45 dakika Trabzon´u konuştu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu Ocak ayı başında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Beştepe´deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nde gerçekleşen buluşmada Milletvekili Köseoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan´la 45 dakika Trabzon´u konuştu.

KÜLLİYE´DE TRABZON ZİRVESİ!
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon Milletvekili ve TBMM KEFEK Üyesi Av. Ayşe Sula Köseoğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan´la dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nde bir araya geldi.
Görüşmeye dair bir değerlendirmede bulunan Milletvekili Köseoğlu;
?Şahsımın özellikle üzerinde durduğum bir proje var. Bununla ilgili yaptığım çalışmaları bir dosya halinde Sayın Cumhurbaşkanımıza sundum. Ayrıca Trabzon´la ilgili 4 projeye dair dosya sundum. Bunlar Trabzon adına hayati konulardı. Sayın Cumhurbaşkanımızdan destek istedim. Sayın Cumhurbaşkanımız ilettiğimiz her soruna hassasiyetle yaklaştı. Bu sohbet de hayatımda unutamayacağım bir anı olarak hafızamda yerini almıştır.? diye konuştu.