KÖSEOĞLU BOŞ DURMUYOR!

KÖSEOĞLU BOŞ DURMUYOR!

Trabzon´da bulunduğu süre içerisinde ilçeleri ziyaret ederek yapılan çalışmaları inceleyen Köseoğlu, yaşlı ve hastaları da ziyaret ederek bol bol hayırdua aldı.

KÖSEOĞLU BOŞ DURMUYOR!

Trabzon´da bulunduğu süre içerisinde ilçeleri ziyaret ederek yapılan çalışmaları inceleyen Köseoğlu, yaşlı ve hastaları da ziyaret ederek bol bol hayırdua aldı.

Parti Müfettişi olarak Hakkâri´de bulunan AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon´da olduğu süre içerisinde, Maçka ve ardından Köprübaşı ile Dernekpazarı ilçelerinde halkla buluşmuş ve hasta ziyaretlerinde bulunmuştu.
Bu ziyaretleri sırasında bol bol hayırdua alan Köseoğlu ardından da koordinatör olarak görevlendirildiği Van ve Hakkâri illerini ziyaret ederek teftişte bulundu.

HIZ KESMİYOR!
TBMM´nin tatile girmesine rağmen Trabzon´daki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Trabzon Milletvekili Maçkalı Köseoğlu, Halk Günü uygulamasını ilçelere taşıyarak bir ilki başlatmıştı. Trabzon´da bulunduğu süre içerisinde ilk olarak memleketi Maçka´da partililer ve halkla buluşan Köseoğlu ardından Köprübaşı ve Dernekpazarı ilçelerini ziyaret etmişti.
Bu ilçelerdeki esnaf ve yatırım ziyaretlerinin yanı sıra mahalle ve hasta ziyaretlerinde de bulunan AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, hem gönülleri fethetmiş, hem de bol bol dua almıştı.

ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU!
Maçka´nın ardından gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında ilk olarak Köprübaşı ilçesine giden Köseoğlu, Köprübaşı Belediye Başkanı Ahmet Tekke ve AK Parti İlçe Başkanı Cevdet Karakaş´la birlikte Halk Günü uygulamasını gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi. Daha sonra ilçedeki esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Trabzon Milletvekili Köseoğlu, Köprübaşı´nda yapımı devam eden yeni belediye binası ile DSİ tarafından ihalesi yapılan dere ıslah çalışmalarının durumu hakkında bilgi aldı. Milletvekili Köseoğlu´nun bir sonraki durağı ise Dernekpazarı ilçesi oldu. Buradaki ilçe binasında Dernekpazarı Belediye Başkanı Mehmet Aşık ve AK Parti İlçe Başkanı Zeki Avni Usta ile Halk Günü yapan Milletvekili Köseoğlu ardından esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek hatırlarını sordu.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ!
Dernekpazarı ziyareti sırasında vatandaşlarla hasret gideren Köseoğlu´na özellikle gurbetçi vatandaşlar tarafından büyük ilgili gösterildiği görüldü.
Gördüğü ilgiden son derece mutlu olan AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Köprübaşı ve Dernekpazarı ilçelerinde birçok projelerinin hayat bulduğunu belirterek, bu çalışmaların bir kısmının yapımının devam ettiğini, bir kısmının ise proje aşamasında olduğunu kaydetti. Tatil, istirahat demeden her zaman vatandaşın yanında olduklarını vurgulayan Köseoğlu, olmaya da devam edeceklerini ifade etti.

YAŞLILARI UNUTMADI!
Dernekpazarı ilçesinde planlanan turizm tesisinde de incelemelerde bulunan Trabzon Milletvekili Köseoğlu, yatırımcılara yaptığı çağrıda tüm yatırımcıları memleketlerine yatırım yapmaya davet etti.
Gittiği ilçelerde hasta ve yaşlıları da ziyaret ederek bol bol hayırdua alan AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Dernekpazarı´nda ikamet eden 102 yaşındaki Fatma Er ile 83 yaşındaki Emine Saygılı´yı ziyaret ederek hatır ve ihtiyaçlarını sordu. Köseoğlu; ?Rabbim büyüklerimizin dualarını yanı başımızdan eksik etmesin? dedi.