KIŞ TURİZMİ OLANAKLARI GÖRÜŞÜLDÜ

KIŞ TURİZMİ OLANAKLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Trabzonlu İşadamları, Kanadalı uzmanlarla birlikte Trabzon´daki kış turizmi olanaklarını masaya yatırdı.

KIŞ TURİZMİ OLANAKLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Trabzonlu İşadamları, Kanadalı uzmanlarla birlikte Trabzon´daki kış turizmi olanaklarını masaya yatırdı.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, önemli kış turizmi alanları ve olimpiyat merkezleriyle ilgili çalışmalar yapan Kanadalılarla Trabzon için görüştü.

TRABZON´UN OLANAKLARI MASAYA YATIRILDI
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası´nda (TTSO) düzenlenen toplantıda, dünyanın en önemli kış turizmi alanları ve olimpiyat merkezlerinin master planlarını hazırlayan Kanadalı Ecosign firması yetkilileriyle, Trabzon´daki kış turizmi olanaklarının araştırılması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
Kanadalı Ecosign firması Başkanı Ryley Thiessen ve Başkan Yardımcısı Eric Callender, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası´nda yaptıkları çalışmalarla ilgili sunum gerçekleştirdi. Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, Başkan Yardımcısı Tolga Avcı ile DOKA ve TTSO´dan ilgililerin de katıldığı toplantıda, firmanın dünyadaki önemli bölgelerde kış ve yaz turizmi merkezleriyle olimpiyat tesisleri için hazırladığı master planlar tanıtıldı.

?AMACIMIZ TURİZMİ 12 AYA YAYMAK?
TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon´da ve bölgede turizmi çeşitlendirme adına yürüttükleri çalışmalar olduğunu ifade etti.
Hacısalihoğlu; ?Amacımız yaz aylarındaki turist yoğunluğunu 12 aya yaymak. Bu nedenle diğer turizm alanlarının yanında kış turizmi olanaklarını da araştırıyoruz. Bu konuda hazırlanan bir master plan vardı. Mevcut bu plana ek olarak yeni master plan çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere Kanadalı firmayı Trabzon´a davet ettik.  DOKA ile hazırladığımız Uzungöl Kış Turizmi Master Planı´nı inceleyecekler ve görüşlerini bildirecekler.? dedi.