?KİME HİZMET EDİYORSUNUZ??

?KİME HİZMET EDİYORSUNUZ??

Zeytin Dalı Harekâtı´nın durdurulmasını isteyen Türk Tabipler Birliği ile Yurttaş Girişimi´ne tepki gösteren Milletvekili Cora; ?Kime hizmet ediyorsunuz??

?KİME HİZMET EDİYORSUNUZ??

Zeytin Dalı Harekâtı´nın durdurulmasını isteyen Türk Tabipler Birliği ile Yurttaş Girişimi´ne tepki gösteren Milletvekili Cora; ?Kime hizmet ediyorsunuz??

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Zeytin Dalı Harekâtı´nın durdurulmasına yönelik tavır gösteren Türk Tabipler Birliği´ne ve Yurttaş Girişimi´ne tepki gösterdi.
Türkiye´nin milli güvenliği doğrultusunda tamamen uluslararası hukuk kurallarından aldığı yetkiyle Zeytin Dalı Harekâtı´nı gerçekleştirdiğini ifade eden Salih Cora; ?Ülkemiz tamamen kendi topraklarını ve gelecekte oluşacak terör tehdidini kökünden kazımak amacıyla Zeytin Dalı Harekâtı´nı gerçekleştirmektedir.Kahraman askerlerimiz vatan aşkıyla teröristlere dünyayı dar ederken ülke içinde bazı grupların teröristlerden yana tavır almalarını kınıyoruz, yadırgıyoruz.

?NEREDEYDİNİZ??
Türk Tabipler Birliği´nin ?Savaşa Hayır´ çağrısı başka birşeyin karın ağrısıdır.Kilis´e roket atılırken, Reyhanlı´da canlarımız yanarken, camilerde ibadet edenler öldürülürken neredeydiniz? Çanakkale Savaşı´nda en önde koşan tıbbiyelilerin bugün terörist sevicisi Türk Tabipler Birliği´ne dönüşmesine anlam veremiyoruz.Kimin güdümündesiniz, kime hizmet ediyorsunuz?? dedi.

?KANDİLE İLETİN!?
Yurttaş Girişimi´nin barış taleplerini kendilerine değil Kandil´e iletmeleri gerektiğini belirten Salih Cora; ?Bu süreçte garipsediğimiz ikinci husus ise kendilerine ?Yurttaş Girişimi´ ismi veren 170 kişi bize ve diğer AK Parti milletvekillerine mektup gönderiyor.Mektuba göre bu şahıslar barış istiyorlarmış. Hepimiz barış istiyoruz ama onlar adresi şaşırmışlar. Dertleri eğer gerçekten barışsa gönderecekleri mektubun gideceği adres eli kanlı terör örgütün yuvası Kandil´dir!Gazi meclisimiz değildir. Siz o mektubu HDP eliyle Kandil´e gönderin, adresine ulaşır!? şeklinde konuştu.

?TÜRKİYE MİLLİ ÇİZGİDEN DÖNMEYECEK!?
Türkiye´nin milli politika çizgisinden asla dönmeyeceğini vurgulayan Salih Cora; ?Türkiye, terör seviciliği yapanların el üstünde tutulduğu bir ülke değildir.Dost, düşman bizim devletimizin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın liderliğindeki iradesini ve kudretini net bir şekilde idrak edecek. Milletimizden aldığımız güçle yerli ve milli politikalarımızdan asla taviz vermeyeceğiz.? ifadelerini kullandı.