KARARI HALK VERECEK!

KARARI HALK VERECEK!

Başkan Kongur; ?Devlet, 16 Nisan akşamı halkın vereceği kararla kendisine ayak bağı olan eski sistemden kurtularak hızlı bir atılım içerisine girecek!?

KARARI HALK VERECEK!

Başkan Kongur; ?Devlet, 16 Nisan akşamı halkın vereceği kararla kendisine ayak bağı olan eski sistemden kurtularak hızlı bir atılım içerisine girecek!?

            16 Nisan´da gerçekleşecek referandum öncesi ?Evet´ çalışmasını sürdüren AK Parti Maçka ilçe teşkilatı, bu konuda adeta seferber olurken, Başkan Sedat Kongur; ?Değiştirilmek istenen 18 madde, ülkenin geleceğini kurtaracak maddelerdir. Birilerinin ısrarla dile getirdiği gibi tuzak içermemektedir!? dedi.
Bazı kesimlerin halkın kafasını bulandırmak istediğini söyleyen Kongur, AK Parti´nin hazırladığı broşürlerde ifade ettiğiyle parti teşkilatlarının halka anlattığında en ufak bir farklılık olmadığını belirterek, her şeyin şeffaf ve anlaşılır bir şekilde izah edildiğinin altını çizdi.

KARARI VERECEK OLAN HALKTIR!
Yürüttükleri çalışma süresince halkın gösterdiği ilginin en büyük destekçileri olduğunu ifade eden AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur, her şeyin demokratik bir ortamda gerçekleştiğini, herkesin ?Evet´ ya da ?Hayır´ deme konusunda özgür olduğunu kaydetti.
?Yüzde 80 hedefinden sapma yok, halkımızın teveccühü bizim için en büyük teşvik? diyen Başkan Kongur, hangi görüşten olursa olsun bu süreçte hiçbir kesimin kısıtlanması gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirtirken, sonuçta kararı halkın vereceğini ifade etti.

SORU İŞARETLERİ KALMIYOR
AK Parti Maçka ilçe teşkilatı olarak, yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları üyeleri ve Gençlik Kolları üyelerinin gösterdikleri performansla Trabzon genelinde birinci sıraya oturduğunu belirten Başkan Kongur, ?AK Parti ilçe teşkilatımız en çok çalışan parti teşkilatı olarak birinci sıradadır? diye konuştu.

Bunun kendilerini daha çok çalışmak adına teşvik ettiğini vurgulayan Kongur, kafasında soru işaretleri olan vatandaşlarına yeni sistemin avantajlarını bıkıp usanmadan anlatmaya devam edeceklerini söyledi.


ÇİFT BAŞLILIK KALKIYOR!

?Yeni hükümet sisteminde çift başlılık ortadan kalkacak ve daha hızlı kararlar alınacak? diyen AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur, Cumhurbaşkanının yetkili olduğu kadar sorumlu da olacağını ifade etti.

Anayasa değişiklikleriyle birlikte hükümetin daha hızlı ve etkili icraatlarda bulunacağını belirten Kongur, ?Daha sorumlu, daha akılcı, daha uyumlu bir anlayış geliyor. Cumhurbaşkanlığı seçimi ile meclis seçimi aynı anda yapılıyor. Bu düzenleme uzlaşma ve uyum getiriyor. Geçmişte yaşanan hükümet ve erken seçim krizleri tarihe karışıyor!? dedi.

 

REJİM DEĞİL SİSTEM OYLANACAK!

16 Nisan´daki referandumda rejimin değil sistemin oylandığını, değişimin de bunda olacağının altını çizen Başkan Kongur, devletin kendisine ayak bağı olan eski sistemden kurtularak ülkenin gelişmesi adına alacağı kararları hızla hayata geçirebileceğini sözlerine ekledi.
Ali TİRİTOĞLU