KARAAĞAÇLI UNUTULMADI

KARAAĞAÇLI UNUTULMADI

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti üyelerinden gazeteci-yazar merhum Refik Karaağaçlı, ölümünün 2. yıldönümünde 14 Eylül Çarşamba günü Sülüklü Mezarlığında kabri başında anıldı

KARAAĞAÇLI UNUTULMADI

 

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti üyelerinden  gazeteci-yazar merhum Refik Karaağaçlı, ölümünün 2. yıldönümünde 14 Eylül Çarşamba günü Sülüklü Mezarlığında kabri başında anıldı

 

              Anma törenine Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut, Genel Sekreter İpek Cansel Şahin, TSYD Trabzon Şubesi Başkanı Murat Taşkın, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti eski başkanlarından Osman Çavuşoğlu, gazeteci meslektaşları ve ailesi katıldı.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut anma töreninde yaptığı konuşmada, ?Refik Karaağaçlı gazeteci ama farklı bir insandı. Kendisi hem sanatçı hem de Trabzonspor´un kurucusuydu. Onun kent sorunlarına sarılması ve onların çözümüne kadar takip edilmesine kadarki hassasiyeti Trabzon basınında onu farklı kılan etkenlerden birisiydi. Ailesine, yakınlarına, tüm meslektaşlarına ve Trabzonspor camiasına başsağlığı diliyorum.? dedi.

TSYD Başkanı Murat Taşkın, ?Refik Karağaçlı´nın mesleki kadar sosyal kişiliğinin de camia da etkili olduğunu bilmeyen yoktur. Ailesine ve meslektaşlarının tekrardan başı sağolsun? diye konuştu.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti eski başkanı Osman Çavuşoğlu ise, ?Karağaçlı Trabzon sevdalısı bir gazeteciydi. Gençle genç, çocukla çocuk, yaşlıyla yaşlı olmayı bilirdi. Renkli bir kişiliği vardı. Trabzon´un sosyal hayatında ki önemli bir kayıptı. Rahmetle ve minnetle kendisini anıyorum? şeklinde konuştu.