Tarih: 29.09.2017 17:44

KAÇAĞA TAVİZ YOK!

Facebook Twitter Linked-in

KAÇAĞA TAVİZ YOK!

Trabzon Valiliği, yaylalarda özellikle son yıllarda adeta mantar gibi biten kaçak yapılar konusunda taviz vermemeye kararlı!


Ülke genelinde başlatılan yaylalardaki kaçak yapıların yıkılması çalışması Trabzon´da da kararlı bir şekilde uygulamaya konulurken, bundaki en büyük payın ise Vali Yücel Yavuz olduğu belirtildi.

VATANDAŞ YIKMAZSA, DEVLET YIKACAK!
Trabzon Valisi Yücel Yavuz bu konudaki kararlılığını bütün bir bürokrasi katına yayarken, yaylalardaki kaçak yapı sahiplerinin bizzat yıkması beklenen kaçak yapıların yıkılmaması durumunda ise devreye devlet girecek!
Kaçak yapı sahiplerinin çeşitli bahanelerle yıkmadığı ya da yıkmaya yanaşmayıp olayı zamana yayarak unutturmak amacını güttüğü yapılar konusunda aldığı kararı tavizsiz bir şekilde uygulamaya koyacak olan devlet, yıkılmayan kaçak yapıları kendi yıkacak!

YAYLALAR 2019´A KADAR TEMİZLENECEK!
Trabzon genelinde büyük bir sorun halini alan kaçak yapıların, alınan yıkım kararına rağmen özellikle bazı bölgelerde hızla yapılmaya devam ettiği bilgisini alan Trabzon Valiliği, adeta bir gecede kurulan prefabrik yapılardan yaylaları temizlemek için harekete geçmiş durumda. Yaylalardaki kaçak yapılar konusunda kim olursa olsun taviz vermemeye kararlı olan Trabzon Valiliği, 2019´a kadar sürecek olan temizlik kapsamında sıkı çalışıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —