İLK KONUKLAR BASIN EMEKÇİLERİYDİ

İLK KONUKLAR BASIN EMEKÇİLERİYDİ

İLK KONUKLAR BASIN EMEKÇİLERİYDİ

İLK KONUKLAR BASIN EMEKÇİLERİYDİ

Orman Haftasında Trabzon Orman Bölge Müdürlüğünün ilk konukları Trabzon basın çalışanları oldu.

Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü 21 Mart Uluslararası Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinlikleri münasebetiyle Trabzon´da görev yapan basın çalışanları ile kahvaltı eşliğinde Basın Toplantısı düzenledi.

BASIN ÇALIŞANLARI BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDE
Toplantıya Trabzon Orman Bölge Müdür Yardımcıları Mustafa Koç ve Abdulbaki Ekinci, Ağaçlandırma ve Silvikültür Şube Müdürü Ersin Durmuş, ORKÖY Şube Müdürü Derya Çırakoğlu, Odun Dışı Orman Ürünleri Şube Müdürü İzzet Yıldız. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Şube Müdürü Osman İkinci, Trabzon Orman İşletme Müdürü Savaş Ayvaz, İşletme Müdür Yardımcıları ile Trabzon yerel basın çalışanları katıldı.

ORMAN HAFTASI VE AĞAÇ BAYRAMI BAŞLADI
Toplantıda bir sunum gerçekleştiren Trabzon Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Koç 21 Mart?ın içerisinde bulunduğu haftanın Orman Haftası olduğuna vurgu yaparak; ?Orman Haftası ve Ağaç Bayramı sürecini bu toplantımızla başlatmış oluyoruz. Bu hafta içerisinde; Valilik alanında yapılacak resmi törenin ardından fidan dikimleri, fidan dağıtımları, fotoğraf sergisi gibi etkinliklerin yanı sıra AVM´lerde ve çeşitli okullarda da Tiyatro gösterileri yapacağız.? dedi.

ORMANLARIN KORUNMASI GÖREVDİR
Ormanların kendini yenileyebilen doğal kaynaklar olması münasebetiyle varlığının korunması, geliştirilmesi ve hizmete sunulmasının insanlığın bir görevi olduğunu belirten Koç, ülkemizde bu görevi harekete geçiren unsurların başında Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü´nün geldiğini kaydetti.

BASIN ÇALIŞANLARI FİDAN DİKTİ
Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Koç daha sonra Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü faaliyetlerini içeren bir sunum gerçekleştirdi. Sunumların ardından Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü bahçesinde Trabzon basın çalışanları adına fidan dikilerek toplantıya son verildi.