HİSARCIKLIOĞLU UMUT AŞILADI

HİSARCIKLIOĞLU UMUT AŞILADI

Birlik ve beraberliğin önemine değinen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu; ?Sıkıntılar elbir?liği ile aş

HİSARCIKLIOĞLU UMUT AŞILADI

Birlik ve beraberliğin önemine değinen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu; ?Sıkıntılar elbir?liği ile aşılır.


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Artvin´de yaptığı konuşmada; ?Birbirimizi ötekileştirmeyelim. Bakın sadece son 25 senede, iç ve dış kaynaklı, onlarca kriz ve çalkantı yaşadık. Hepsinin üstesinden geldik, yola devam ettik. İnşallah yine hep birlikte el ele verip, ülkemiz hak ettiği yere getireceğiz.? dedi. Hisarcıklıoğlu´nun Artvin temaslarında kendisine Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Şadan Eren, Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyesi Güven Küçükosman da eşlik etti.
Artvin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen, Artvin´in Ekonomik Geleceği İstişare Toplantısı ve Ödül Töreni´ne Artvin Valisi Ömer Doğanay, Batum Başkonsolosu Makbule Koçak, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, yönetim kurulu üyesi Güven Küçükosman, bölgedeki illerin oda ve borsa başkanlarıyla işadamları ve vatandaşlar katıldı.

?TEŞVİK VE DESTEKLER DAHA ÖNEMLİ HALE GELDİ?
Ekonomideki sıkıntılara dikkat çeken Hisarcıklıoğlu teşvik ve desteklerin artık daha önemli hale geldiğini bildirdi. Döviz, faiz ve enflasyonun üçünün birden yükseldiğini dile getiren Hisarcıklıoğlu şunları söyledi;
?Tüm bu süreçte millet olarak birlik ve beraberlik içinde olmak gerekir. Birbirimizi ötekileştirmeyelim. Bakın sadece son 25 senede, iç ve dış kaynaklı, onlarca kriz ve çalkantı yaşadık. Hepsinin üstesinden geldik, yola devam ettik. İnşallah yine hep birlikte el ele verip, ülkemiz hak ettiği yere getireceğiz. Dünyanın en büyük ekonomileri arasına gireceğiz. Allah sizlerden razı olsun, Başarılarınız daim olsun.?
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki oda-borsa başkanları, Artvin Valisi Ömer Doğanay, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ve Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt´u da makamlarında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.