HER ŞEY İSTİHDAM İÇİN!

HER ŞEY İSTİHDAM İÇİN!

İŞ KUR Trabzon İl Müdürü Zengin. ´Çalışma Hayatında Milli Seferberlik´ kapsamında 1,5 milyon kişiye istihdam sağlanması hedefinin aşıldığını belirtti!

HER ŞEY İSTİHDAM İÇİN!

İŞ KUR Trabzon İl Müdürü Zengin. ´Çalışma Hayatında Milli Seferberlik´ kapsamında 1,5 milyon kişiye istihdam sağlanması hedefinin aşıldığını belirtti!


İstihdam anlamında daha fazla kişiye ulaşma noktasında hareket eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Kurumu Genel Müdürlüğü, Gezici İŞKUR Otobüsü ile başladığı Türkiye turu kapsamında Trabzon´daydı!

1 MİLYON 817 BİN İSTİHDAM!
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Kurumu Genel Müdürlüğü´ne bağlı Gezici İŞKUR Otobüsü, Trabzon Ortahisar ilçesi Meydan Parkı´nda açtığı stantta vatandaşları bilgilendirme kapsamındaki görevini yerine getirirken, İŞ KUR Trabzon İl Müdürü Adnan Zengin, Türkiye genelinde bugüne kadar 1 milyon 817 bin kişinin istihdam edildiğini kaydetti.

HEDEF AŞILDI!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan ´Çalışma Hayatında Milli Seferberlik´ kapsamında 1,5 milyon kişiye istihdam sağlanması ve 500 bin vatandaşın da İş Başı Eğitim programından faydalandırılmasının hedeflendiğini belirten Adnan Zengin, bu hedefin aşılarak 1 milyon 817 bin kişinin istihdam edildiğini hatırlattı.
Trabzon İŞ KUR İl Müdürlüğü olarak il genelinde de bu yöndeki çalışmaların başarılı bir şekilde sürdürüldüğünü dile getiren İl Müdürü Adnan Zengin, işveren ve işçi arasında köprü olduklarını ifade etti.

TÜRKİYE´DE BİR İLK!
İstihdam seferberliğinin başarıya ulaşması adına Trabzon Çalışma ve İş Kurumu olarak yoğun bir iş gücüne ihtiyaç duyulan Arsin Organize ve Sanayii Bölgesi´ne Türkiye´de de bir ilk olan İŞKUR OSB İrtibat Noktasını kurduklarını söyleyen Zengin; ?İşverenlerimizin ve iş arayan vatandaşlarımızın taleplerini yerinden hizmet anlayışıyla karşılamaya başladık? dedi.
Vatandaşın, Gezici İŞKUR Otobüsüne gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren İŞ KUR Trabzon İl Müdürü Adnan Zengin; ?Çalışma hayatında milli seferberlik algısının Trabzon´da da yüksek olduğunu görmek bizi son derece mutlu etmiştir!? ifadesini kullandı.