HAYR İÇİN KOŞTURMAYA DEVAM TÜM GÖZLER 9 TEMMUZDA!

HAYR İÇİN KOŞTURMAYA DEVAM   TÜM GÖZLER 9 TEMMUZDA!

HAYR İÇİN KOŞTURMAYA DEVAM TÜM GÖZLER 9 TEMMUZDA!

HAYR İÇİN KOŞTURMAYA DEVAM
            TÜM GÖZLER 9 TEMMUZDA!

Temsilciliğini yaptığı Hasene Yardım Derneği´nin misyon ve vizyonuna uygun çalışmalar yürüten A. Osman Aydın, şimdi de bir Maçkalı hanım için seferber oldu.

İyilik, güzellik, hayır ve Allah rızası için uygun iş anlamlarına gelen ?Hasene´, adına kurulan yardım derneği sayesinde ihtiyaç sahiplerinin her türlü ihtiyaçları için destek arayışını sürdürüyor.

İNSANLARA FAYDALI OLMAYI SÜRDÜRÜYOR
Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammet´in (S.A.V.) ?İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır? sözünden hareketle mazlum ve mağdur insanlara, yetim ve öksüzlere, kısaca tüm ihtiyaç sahiplerine gıdadan eğitime, sağlıktan barınmaya kadar birçok alanda yardım götürme misyonuyla çalışmalarını yürüten Hasene Yardım Derneği, bu çalışmaları gönüllü gözlemciler eliyle gerçekleştiriyor. Bunlardan biri olan Hasene Yardım Derneği Trabzon temsilcisi Ali Osman Aydın, bunun yanı sıra, Rize. Artvin, Giresun ve Ordu illerinin de sorumluluğunu üstlenmiş durumda.

AMELİYAT ŞART, DESTEK BEKLENİYOR
Aynı zamanda Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi de olan Ali Osman Aydın, dernek olarak şimdi de yumuşak doku kanserine yakalanan Maçkalı bir hanımın ameliyatı için seferber olduklarını söyledi.
?Maçkalı bir kız kardeşimizin yumuşak doku kanserine yakalanması sebebiyle acilen ameliyat olması gerekiyor. Bu ameliyatı da Türkiye´nin son zamanlarda yüz ve kol nakli yapan Antalya´da çalışan Uzman Doktor Ömer Özkan tarafından yapılacaktır. Haliyle bu kardeşimizin ameliyat parasını karşılayamayacak olmasından dolayı biz ve siz değerli yardımseverlerin katkılarına acilen ihtiyaç vardır.? diyen Aydın, en sağlıklı insanların bile her an, her zaman her türlü hastalığa yakalanma riski ile karşı karşıya olduğunu söyledi.
Ali Osman Aydın, yardımda bulunmak isteyenlerin Hasene Yardım Derneği Ali Osman Aydın: 0 532 7350817 no.lu telefonla kendilerine ulaşabileceklerini belirtti.

MAÇKALI HASTA KADIN İÇİN SEFERBER OLDULAR
Mazlum ve mağdur coğrafyalarda kullanılmayan imkânları harekete geçirerek insanların kendi ayakları üzerinde durmasına yardım etmek anlayışıyla hareket eden Hasene Yardım Derneği ve Trabzon Temsilcisi Ali Osman Aydın, mevcut imkânları Maçkalı hasta bir hanım için harekete geçirmiş durumda.  
Yaklaşık 9 yıl önce kemik kanseri teşhisi konulan kişinin bunun üzerine ameliyat edilerek kanserli parçanın yerine protez takıldığını ve bu süreçte iki ameliyat daha geçirdiğini dile getiren Ali Osman Aydın, Hasene Yardım Derneği´nin o dönemlerde henüz kurulma aşamasında olmakla birlikte bu ameliyat sürecinde de destek olduğunu hatırlattı.
Aradan geçen süre içerisinde protezin bulunduğu alanda meydana gelen deformasyon sonucu oluşan enfeksiyonun tüm vücuda işlemesinin söz konusu olduğunu belirten Hasene Yardım Derneği Trabzon İl Temsilcisi Ali Osman Aydın, Antalya´da görev yapan Op. Dr. Ömer Özkan´ın bu önemli operasyon için 9 Temmuz´a gün verdiğini hatırlatarak, kalan kısa zamanda ihtiyaç duyulan miktarın toparlanması için mücadele verdiklerini söyledi.

OLUMLU GERİ DÖNÜŞLER ALDIK
Ali Osman Aydın; ?Bu operasyon için geçerli meblağın temin edilmesi durumunda belirlenen tarihte operasyon gerçekleşecek. Bu süreçte bağlantı kurduğumuz tüm iş insanları ve vatandaşlarımızdan olumlu yönde geri dönüşler aldık. Umut ediyoruz ki gereken miktar toparlanacak ve hanım kardeşimiz başarılı bir operasyonla yeniden sağlığına kavuşacaktır.? dedi.
Ali TİRİTOĞLU