HALI YIKAMA DERDİNE SON!

HALI YIKAMA DERDİNE SON!

Herkesin bahçe ve özellikle de fındıkla uğraştığı bir dönemde halıları evden alıp yine eve teslim eden Kandemir Halı Yıkama, büyük kolaylık sağlıyor!

HALI YIKAMA DERDİNE SON!

Herkesin bahçe ve özellikle de fındıkla uğraştığı bir dönemde halıları evden alıp yine eve teslim eden Kandemir Halı Yıkama, büyük kolaylık sağlıyor!


Kandemir Halı Yıkama, Maçka´daki hanımların halı yıkama derdine son veriyor. ?Reklam Yapmaz, İşini Yapar? prensibiyle hareket eden Kandemir Halı Yıkama, özellikle temizliğin en zahmetli olduğu fındık hasadı zamanında halıları evden alıp eve teslim ederek bu bakımdan önemli bir yükü de ortadan kaldırıyor.

GÜLER YÜZLÜ HİZMET!
Her zaman gülen yüzü, samimi ve içten davranışlarıyla müşterilerine sıradan bir müşteri gibi değil de aileden biri gibi davranan Öner Kandemir, bu tavrı ile oldukça sevilirken, iş disiplini sayesinde ise her zaman ilk tercih edilen adreslerden biri oluyor.
Halıların evlerin olmazsa olmazı olduğunu söyleyen Öner Kandemir; ?Evimizi güzel gösteren halılarımızın, desenleri canlılığı ve renkleriyle kişisel zevkimize göre ilk alındığı gün gibi kalmasını isteriz. Kandemir Halı Yıkama olarak kullandığımız bitkisel özlü şampuanlarla halıların canlılık ve parlaklığını korurken, anti bakteriyel ve hijyen özelliğiyle de müşterilerimizin sağlığını da düşünerek hareket ediyoruz.? şeklinde konuştu.

OTOMATİK MAKİNE, UZMAN PERSONEL!
Halıların otomatik makinalarda, uzman personel ile tamamen bitkisel özlü şampuanlarla yıkanıp kurutulup, tarama fırçalama ve parfümleme işlemlerinden sonra ambalajlanıp ücretsiz servis ile evlere ulaştırıldığını belirten Öner Kandemir, müşteri memnuniyetinin prensipleri olduğunu dile getirdi.
Kandemir Halı Yıkama olarak kaliteli hizmeti amaç edindiklerini vurgulayan Öner Kandemir; ?Kandemir Halı Yıkama, Maçka halkı için elinden gelenin fazlasını yapmaktadır. Sadece halı yıkamada değil, araç yıkama servisimiz ve otopark hizmetimizle de halkımızın hizmetindeyiz!? dedi.
 
Maçka Atatürk Caddesi, BİM market karşısında ilçe halkının hizmetinde olduklarını söyleyen Öner Kandemir, kendilerine ulaşmak isteyenlerin 0 462 512 10 42 ve 0 542 635 96 60 no.lu telefonları arayabileceklerini sözlerine ekledi.