Gelecek için birlik olalım

Gelecek için birlik olalım

AK Parti Ortahisar İlçe Danışma Kurulu Toplantısında katılımcılara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerken, ?Bu zor dönemde omuz omuza, kola kola yürüyebilmeyi Allah´ın izni

Gelecek için birlik olalım

 

AK Parti Ortahisar İlçe Danışma Kurulu Toplantısında katılımcılara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerken, ?Bu zor dönemde omuz omuza, kola kola yürüyebilmeyi Allah´ın izniyle temin edebilmemiz, genç kuşaklarımıza iyi bir memleket ve vatan bırakabilmekle sonuçlanacaktır? dedi.

 

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altuntaş, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanlarının hazır bulunduğu toplantıdaki konuşmasında Türkiye ve Orta Doğu´da yaşananlara dikkat çeken Gümrükçüoğlu, ?Birlik ve beraberliğimizi mutlaka korumalıyız. Asla ve asla hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm vatan ve millet sevdalıları birlik olarak hareket etmelidir. Bunun en büyük sağlayıcısı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´dır. Bu zor dönemde omuz omuza, kola kola yürüyebilmeyi Allah´ın izniyle temin edebilmemiz, genç kuşaklarımıza iyi bir memleket ve vatan bırakabilmekle sonuçlanacaktır. İnşallah bunda muvaffak olacağız? diye konuşu.

 

EN BÜYÜK HASSASİYETİMİZ BİRLİK

VE BERABERLİK İÇİNDE OLMAKTIR

Başkan Gümrükçüoğlu konuşmasında özetle şunları kaydetti: ?Bu aziz milletin tarihinde çok zor dönemler oldu. Hatırlayalım. Allah-u Ekber Dağları´nda, Sarıkamış Harbinde 120 bin dedemizi şehir verdik. Her ailenin orada şehit bir dedesi var. Vatan 120 bin evladını orada Allah-u Ekber Dağları´na teslim etti. Aynı yıl Çanakkale´de 250 bin eğitimli vatan evladı şahadete yürüdü. 4 kıtada 6 cephede; Galiçya´sından Yemen´e, Mısır´ından Suriye çöllerine kadar bu milletin dedeleri Allah´ın (c.c.) kelamının yere düşmemesi için, namusumuz, vatanımız, milletimiz için can teslim ettiler. O dönemlerde çok zordu değil mi? O kadar yoklukların içinde dedelerimiz ?ya istiklal ya ölüm´ dediler. Ama 15 Temmuz´un önceki yılların hazırlığında bu uluslararası gücün II. Meşrutiyetten beri planladığı ve 1. Dünya Harbinde sonuçlandıramadığı büyük planının uygulama döneminde, 15 Temmuz´da bizi arkadan hançerleyen ve bu topraklarda yetişmiş olan hainleri vardı. Onun için bu millet tarihinin en zor döneminden geçiyor. Onun için dedim ki hep beraber geleceğe iyi bir vatan bırakmak inşallah mümkün olacaktır. Bu dönemin en büyük hassasiyeti budur.

 

BAŞKANLIK SİSTEMİNİ 79

MİLYONA ANLATACAĞIZ

Önümüzdeki hafta TBMM´de Anayasa değişikliği oylanacak. Genel Kurul´da çıkacak kararla Allah´ın (c.c.) izniyle referanduma gidilen süreç başlayacak. Referandum kararı inşallah verildiğinde biz 79 milyon insanımızın yanında, gece gündüz hep beraber bunun memleket için bu sistemin ne kadar elzem olduğunu, tarihten beri olan hainliklerin, Anadolu topraklarının parçalanmasını temin edemeyenlere karşı en iyi şekilde bu sistemle mücadele edileceğini, milletimize anlatacağız.?