EMNİYET MÜDÜRÜ VE BAŞSAVCI´YA ZİYARET

EMNİYET MÜDÜRÜ VE BAŞSAVCI´YA ZİYARET

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti yönetimi ziyaretlerini sürdürüyor.

TRABZON GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİNDEN

EMNİYET MÜDÜRÜ VE BAŞSAVCI´YA ZİYARET

 

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti yönetimi ziyaretlerini sürdürüyor. Trabzon´a yeni atanan İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan´ı ziyaret eden Başkan Yusuf Turgut, Başkan Yardımcıları Haluk Ayyıldız, Altuğ Atalay, Nevzat Yılmaz, Genel Sekreter Hakan Yoloğlu, Mali Sayman Osman Şişko, Yönetim Kurulu Üyeleri İpek Cansel Şahin, Canan Kalaycı, Serdal Şahin, Kenan Sarı ve Yönetim Kurulu Danışmanı Ersen Küçük hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyarette kent trafiği ve Trabzonspor Fenerbahçe maçı gündem oldu. Arıkan, kent içi trafiği rahatlatmak için bir dizi tedbirler alacaklarını söyleyerek, Trabzon halkından birkaç ay daha sabır istedi.

Trabzonspor Fenerbahçe maçında görülen ve görünmeyen birçok tedbir aldıklarını ifade eden Arıkan, saha ile tribün arasına sivil polis koyduklarını anlatırken Trabzonspor taraftarına da sağduyusu sebebiyle teşekkür etti.

?PROJE YAPACAĞIZ´

Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Mithat Kutanoğlu´da ziyaret edilen bir başka isim oldu. Rize´nin Ardeşen ilçesinden olan hemşehrimiz Kutanoğlu, FETO operasyonları sebebiyle yoğun günler geçirdiklerini, Trabzon basını ile diyalogların sınırlı kaldığını söyleyerek, ?Dava süreçleri başladı. Bundan sonra basın mensupları ile daha sık buluşacağız´ ifadelerini kullandı.

Kutanoğlu, Trabzon Adliyesi ve Başsavcılık olarak sosyal sorumluluk projesi yapmak istediklerini ve bu konuda hem Trabzon Valiliği hem de Büyükşehir Belediyesi ile temas halinde olduklarını aktardı.