Eğitim ve öğretim yılı törenle açıldı

Eğitim ve öğretim yılı törenle açıldı

2016-2017 İlköğretim Haftası Ce-Zi-Ne Kardeşler İlkokulu tarafından düzenlenen programla kutlandı

         Eğitim ve öğretim yılı törenle açıldı

2016-2017 İlköğretim Haftası Ce-Zi-Ne Kardeşler İlkokulu tarafından düzenlenen programla kutlandı

           Gerçekleştirilen programa Maçka Kaymakamı Deniz Pişkin, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal, KTÜ Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Mustafa Aksoy, Ce-Zi-Ne Kardeşler İlköğretim Okulu Müdürü İrfan Topal, öğretmenler ve veliler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdürü Topal, velilerin çocuklarını dinlemesi gerektiğini ifade ederek, "Lütfen çocuklarımızın düşüncelerine kulak verelim. "Sen anlamazsın sus, konuşma odana git, sana laf düşmez sus" gibi sözlerle çocuklarımızın birey olmalarında büyük öneme sahip ifade özgürlüklerini geliştirmelerine izin verelim. Veliler olarak üzerimize büyük sorumlulukların düştüğünü" belirtti.

             Maçka Kaymakamı Deniz Pişkin ise , "Maçka ilçesi eğitim sıralamasında kötü durumdaydı. Yaptığımız çalışmalar ile çok daha iyi bir sıralamaya geldik. Yeter mi yetmez daha iyi yerlere gelmek için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Benim için görev yaptığım her yerde ilk önemli öncelik eğitim olmuştur. İlçemi içinde ilk önceliğim yine eğitim olacaktır" dedi.

            Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan yaptığı açıklamada; "Maçka Belediyesi olarak eğitime gerekli bütün desteği sağlıyoruz. Güzel olan Maçka Kaymakamlığımız, Belediyemiz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz gerekli koordinasyonu sağlayarak geçtiğimiz eğitim ve öğretim yılında büyük işler ortaya koyduk. Bunun meyvelerini de bu sene aldık. İnşallah bundan sonrada Maçka Belediyesi olarak bütün gücümüzle eğitim ve öğrencilerimizin yanında olacağız" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Okul da sınıf düzenlemesi yapan iş adamlarına Kaymakam Pişkin ve Belediye Başkanı Koçhan, plaket takdim etti.