EĞİTİM-ÜRETİM TAM GAZ!

EĞİTİM-ÜRETİM TAM GAZ!

Bundan önceki yıllarda olduğu gibi 2017 yılında da eğitim-üretim faaliyetlerini aralıksız sürdüren Maçka Halk Eğitim Merkezi adeta fabrika gibi çalışıyor.

EĞİTİM-ÜRETİM TAM GAZ!

Bundan önceki yıllarda olduğu gibi 2017 yılında da eğitim-üretim faaliyetlerini aralıksız sürdüren Maçka Halk Eğitim Merkezi adeta fabrika gibi çalışıyor.

 

Maçka Halk Eğitim Merkezi olarak, bugüne kadar; ?Şiş örücülüğünde hırka, çeyiz ürünleri, ebru ve iğne oyası, sepet örücülüğü, kadın üst dikimi, çarpana dokuma ve takı yapımı. Basit nakış iğne teknikleri, bilgisayar kullanımı, arı yetiştiriciliği. Kalorifer ateşçiliği, zihinsel engelliler için tablo yapımı, makrame örgü ve şiş örücülüğü, kadın elbise dikimi?? gibi mesleki ve teknik kursların yanı sıra, sportif, kültürel ve eğitsel faaliyetlere de imza attıklarını belirten Maçka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Özcan Reis, yeni kursların yolda olduğunu kaydetti.

Baş tarafı 1. Sayfada
YENİ KURSLAR GELİYOR.
Bugüne keder 34 türde 45 kurs açıldığını belirten Halk Eğitim Merkezi Müdürü Reis, İŞKUR, Maçka Belediyesi ve Kadın İstihdam Derneği desteğinde yeni bir kurs açılacağını söyledi.


Mart ayı içerisinde İŞKUR, Maçka Belediyesi-Maçka Halk Eğitim Merkezi ve Kadın İstihdam Derneği işbirliğinde yeni kursların açılacağını söyleyen Maçka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Özcan Reis, Esiroğlu merkezde gerçekleşecek bu kurslarda unutulmaya yüz tutmuş el sanatları kapsamında ?Mekikli Dokuma? kursu açılacağını ifade etti.

GÜNLÜK 30 TL HARÇLIK!
Kursiyerlere bu program dahilinde günlük 30 TL harçlık verileceğinin altını çizen Reis, kursun 14 Mart 2017 tarihine kadar bizzat İŞKUR´a yapılacak kayıtların ardından 16 Mart 2017´de start alacağını belirtti.

Avcı Eğitimi ve Uzakdoğu sporlarının içinde yer alan Wushu´da da kursların açılacağını dile getiren Maçka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Özcan Reis, 34 değişik türde açılan kurs sayısının 45 olduğunu kaydederken, 759 kursiyerin 9 öğretmen ve 14 usta öğretici tarafından eğitildiğini sözlerine ekledi.

Ali TİRİTOĞLU