DKİB´DEN GAZETECİLERE TEŞEKKÜR

DKİB´DEN GAZETECİLERE TEŞEKKÜR

DKİB´DEN GAZETECİLERE TEŞEKKÜR

DKİB´DEN GAZETECİLERE TEŞEKKÜR

DKİB Genel Sekreteri Saffet Kalyoncu, Trabzon basınının Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB) Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Kalyoncu,
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, basın mensuplarının ihracatçıların karşılaştıkları sorunları sayfalarına taşıyarak çok önemli bir görevi ifa ettiğini belirtti.
DKİB Başkanı Kalyoncu mesajında şu ifadelere yer verdi;
?Değerli Basın Mensupları;

Kamuoyunun bilgilendirilmesi konusunda önemli bir görev üstlenen siz değerli gazeteciler ve tüm basın mensuplarımız, evrensel meslek ilkeleri ışığında dünyada ve ülkemizde yaşanan olayları anında kamuoyuna ileterek gündemin belirlenmesinde ve halkın gerçekleri öğrenmesinde etkin görev üstlenmektesiniz.

Kamuoyunun en önemli gücü olan, haberdar olma ve haber alma ihtiyacımızı karşılayan, sorunlarımızı gece gündüz demeden manşetlerine taşıyan,  bizlerin her alanda yardımcısı olan cefakâr ve vefakâr çok değerli basın mensubu dostlarımızın ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü? tebrik ediyorum.

Bu vesileyle, Doğu Karadeniz İhracatçıları Birliğimizin kuruluşundan günümüze kadar geçen süre zarfında, ihracatımızın ve ihracatçılarımızın karşılaştıkları sorunları ve gerçekleştirilen faaliyetleri aracılığınız vasıtasıyla kamuoyuna duyurmamızda göstermiş olduğunuz hassasiyet ve yardımlarınızdan dolayı teşekkürlerimizi sunuyorum.
Ve ihracat camiamıza sağladığınız üstün desteklerden dolayı bütün gazetecilerimize, basınımızın bütün çok değerli vefakâr mensuplarına şükranlarımı arz ediyorum.?