Başarıyla tamamlandı

Başarıyla tamamlandı

Maçka Anadolu İmam Hatip Lisesi, 2. Erasmus+ projesinin 4. proje toplantısını (ulus ötesi toplantı) başarıyla tamamladı

Başarıyla tamamlandı

 

Maçka Anadolu İmam Hatip Lisesi, 2. Erasmus+ projesinin 4. proje toplantısını (ulus ötesi toplantı)  başarıyla tamamladı

 

2016 teklif çağrısı döneminde ?Okullar Arası Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar (KA219) ? kapsamında okulumuz adına sunduğumuz, ?Europe as a workspace? adlı Erasmus+ projesinin 4. proje toplantısı (ulus ötesi toplantı) 9- 14Ekim tarihleri arasında okulumuzdan 3 öğretmeninkatılımıylaHırvatistan´ın Daruvar kentinde gerçekleştirildi.

Toplantı süresince;

  • Projenin 2. yılında yapılması öngörülen faaliyetler detaylı bir şekilde tartışıldı.
  • Proje koordinatörü Ümit Çiçek tarafından katılımcı öğretmenler için kodlama çalıştayı; ev sahibi okul tarafından, katılımcı öğrenciler için ?drama çalıştayı, hazine avı, video oluşturma vb.? gibi eğitim/ öğretme/öğrenme faaliyetleri ve katılımcı öğretmenler için ?yenilikçi öğretim metotları? adlı çalıştay; katılımcı öğrencilerin iş dünyasında ihtiyaç duyulan becerileri yerinde keşfetmesi için Zagreb´teki ABD Büyükleçiliği´ne, Westin Otel´e ve Daruvar´dakiThermal Otel´e ve Daruvar Belediye´sine çalışma ziyareti; Zagreb ve PlitviceGölleri´ne kültürel geziler düzenlendi. Ayrıca katılımcı öğrenciler kendi ülkelerindeki ünlü birer firmayı tanıttılar.

"Erasmus+ Programı kapsamında Avrupa Komisyonu tarafından desteklenmektedir. Ancak burada yer alan görüşlerden Avrupa Komisyonu ve Türkiye Ulusal Ajansı sorumlu tutulamaz."