BAŞARIYI AFİŞE ETTİLER

BAŞARIYI AFİŞE ETTİLER

BAŞARIYI AFİŞE ETTİLER

BAŞARIYI AFİŞE ETTİLER

Maçka Şehit Eren Bülbül Anadolu İmam Hatip Lisesi, bu sezon Üniversite´ye girme hakkı kazanan 26 öğrencisini açtığı bez afişle ilçe halkına duyurdu.


Maçka Şehit Eren Bülbül Anadolu İmam Hatip Lisesi, bu sezon üniversitelerin çeşitli bölümlerine girme başarısı gösteren 26 öğrencisini ilçe halkına afişe etti.

OKULLAR BAŞARILARINI KUTLUYOR
Maçka Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal´ın Maçka´da geçen sezon mezun olan 138 öğrenciden 115´inin bu yıl üniversiteye girme başarısı göstererek yüzde 87´lik bir başarı oranı elde edilmesini sağladığını belirttiği açıklamasının ardından ilçedeki okullarkendi başarılarını açtıkları afişlerle duyuruyor.
Bu çerçevede Maçka Şehit Eren Bülbül Anadolu İmam Hatip Lisesi de Maçka Halk Eğitim Merkezi´nin duvarına astığı afişle çeşitli üniversite ve bölümlere girme başarısı gösteren öğrencilerini halka duyurdu.

?BAŞARIYI BİLİN İSTEDİK!?
İlahiyat Fakültesi başta olmak üzere üniversitelerin;Sosyal Bilgiler Öğretmenliği, Tarih, Turizm, Bilgisayar Mühendisliği, Gazetecilik ve daha farklı bölümlerine yerleşen öğrencilerini ilçe halkına duyuran Maçka Şehit Eren Bülbül Anadolu İmam Hatip Lisesi, afişin başına da ?Başarıyı Bilin İstedik? yazarak bu anlamda ne kadar iddialı olduğunu göstermiş oldu.
Ali TİRİTOĞLU