BAKANLIK ?I. ULUSAL İZİN, DENETİM, LABORATUVAR VE ÇEVRE GÖREVLİSİ ÇALIŞTAYI? DÜZENLİYOR

BAKANLIK ?I. ULUSAL İZİN, DENETİM, LABORATUVAR VE ÇEVRE GÖREVLİSİ ÇALIŞTAYI? DÜZENLİYOR

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İzin, Denetim, Laboratuvar ve Çevre Görevlileri konularında yaşanan sorunlara çözüm önerileri sunmak ve ilgili tüm paydaşlarla sektördeki yenilikleri değerlendirmek amacıyla ?I. Ulusal İzin, Denetim, Laboratuvar ve Çevre Göre

BAKANLIK ?I. ULUSAL İZİN, DENETİM, LABORATUVAR VE ÇEVRE GÖREVLİSİ ÇALIŞTAYI? DÜZENLİYOR

 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İzin, Denetim, Laboratuvar ve Çevre Görevlileri konularında yaşanan sorunlara çözüm önerileri sunmak ve ilgili tüm paydaşlarla sektördeki yenilikleri değerlendirmek amacıyla ?I. Ulusal İzin, Denetim, Laboratuvar ve Çevre Görevlisi Çalıştayı? düzenliyor.

 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İzin, Denetim, Laboratuvar ve Çevre Görevlileri konularında yaşanan sorunlara çözüm önerileri sunmak, mevcut uygulamaları güçlendirmek, yürütülen araştırmaları çeşitlendirmek, uygulamaları ve araştırmaları yönlendirecek ve destekleyecek kararların alınmasını sağlamak ve ilgili tüm paydaşlarla sektördeki yenilikleri değerlendirmek amacıyla ?I. Ulusal İzin, Denetim, Laboratuvar ve Çevre Görevlisi Çalıştayı? düzenliyor.

 

3 gün sürecek çalıştay, 02-04 Mayıs 2017 tarihlerinde Afyonkarahisar´da gerçekleşecek.

 

Çalıştayda üniversiteler, organize sanayi bölgeleri, yerel yönetimler, sanayiciler, firmalar, kamu kurumları temsilcileri bir araya gelecek.

 

4 ayrı oturum ile gerçekleşecek olan Çalıştay´da, İzin, Denetim, Laboratuvar ve Çevre Yönetim Hizmetlerinde karşılaşılan zorluklar ve bunlara ilişkin çözüm önerileri ile kalitenin arttırılması için yapılması gerekenler tartışılacak.

 

Çalıştay hakkında değerlendirmede bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet ÖZHASEKİ; ?Çalıştay bilgi tecrübe ve önerilerin paylaşılarak İzin, Denetim, Laboratuvar ve Çevre Yönetim Hizmetlerinde konularında ülkemizde yaşanan sorunların tartışılarak çözüm önerilerinin üretilmesi noktasında büyük bir fırsat olacak ve kamu ve özel sektör tarafından atılacak adımlara önemli ışık tutacaktır? dedi.