3.proje başarıyla tamamlandı

3.proje başarıyla tamamlandı

Maçka Anadolu İmam Hatip Lisesi, 2. Erasmus+ projesinin 3. proje toplantısını (eğitim/ öğretme/öğrenme faaliyeti) başarıyla tamamladı

3.proje başarıyla tamamlandı

 

Maçka Anadolu İmam Hatip Lisesi, 2. Erasmus+ projesinin 3. proje toplantısını (eğitim/ öğretme/öğrenme faaliyeti)  başarıyla tamamladı

 

                 2016 teklif çağrısı döneminde ?Okullar Arası Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar (KA219) ? kapsamında okul adına sunulan, ?Europe as a workspace? adlı Erasmus+ projesinin 3. proje toplantısı (eğitim/ öğretme/öğrenme faaliyeti) 7- 13 Mayıs tarihleri arasında okuldan 3 öğretmen ve 2 öğrencinin katılımıyla İsveç´in Falkenberg kentinde gerçekleştirildi.

Toplantı süresince; öğretmen ve öğrenciler için eğitim, öğretme ve öğrenme faaliyetleri düzenlendi. Öğrenciler; ?Esenlik Daha İyi Sonuçlar Ortaya Çıkarır?,  ?Gelecekte Kimsin? başlıklı çalıştaylara  ve blog oluşturma konusunda interaktif bir çalıştaya katıldılar. Göteborg Üniversitesi´nde interaktif çalıştay, gruplar halinde projenin iş dünyası ile ilgili oyununu oynama, İsveç toplantısından faaliyetleri içeren fotoğraflardan kolaj oluşturma, Göteborg Operası ve Liseberg´e çalışma ziyareti,   Falkenberg şehir turu ve kendi ülkelerinde iş dünyasının temsilcileriyle yaptıkları röportajları sunma; öğrencilerin aktif olarak katıldıkları faaliyetlerden bazılarıydı. Öğrenciler ayrıca İsveçli bir ailede kalarak İsveç kültürünü ve yaşam tarzını yakından tanıma fırsatı buldu. Öğretmenler ise, proje yönetim toplantıları, ?Ters-yüz? edilmiş sınıf, ?Schoolsoft? ve ?Süreç Odaklı Değerlendirme? çalıştayları, Göteborg Operası´na çalışma ziyareti ve Falkenberg şehir turu gibi faaliyetlere katıldılar.

"Erasmus+ Programı kapsamında Avrupa Komisyonu tarafından desteklenmektedir. Ancak burada yer alan görüşlerden Avrupa Komisyonu ve Türkiye Ulusal Ajansı sorumlu tutulamaz."