24 HAZİRANIN KAZASI YOK

24 HAZİRANIN KAZASI YOK

ABD´den dönüşünde ayağının tozuyla Trabzon´daki seçim çalışmalarına başlayan Köseoğlu; ?24 Haziran´ın kazası yok, tekrar 24 Haziran´ı yaşama imkânımız yok.?

?24 HAZİRAN´IN KAZASI YOK!?


ABD´den dönüşünde ayağının tozuyla Trabzon´daki seçim çalışmalarına başlayan Köseoğlu; ?24 Haziran´ın kazası yok, tekrar 24 Haziran´ı yaşama imkânımız yok.?

ABD´deki seçim çalışmalarının ardından ayağının tozuyla Trabzon´daki seçim çalışmalarına başlayan AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, Ortahisar ve Maçka´da esnaf ve vatandaşlarla buluştu.
Köseoğlu; ?Türkiye bugüne kadar çok seçim yaşadı. 24 Haziran?da yapacağımız tercih bir Türkiye tercihidir. Bir siyasi partiyi tercih etmekten ziyade, geleceğimizi tercih edeceğiz.? dedi.

KÖSEOĞLU ÇOK HIZLI

AK Parti Genel Merkezi tarafından görevlendirildiği Amerika Birleşik Devletleri´ndeki (ABD) seçim çalışmalarını tamamlayarak geldiği Trabzon´da ayağının tozuyla partisinin çalışmalarına destek veren Köseoğlu, Ortahisar´daki seçim çalışmalarının ardından üniversite gençliğiyle iftar programında buluştu, sonrasında da Maçka ilçesinde esnaf ve vatandaş ziyareti yaptı.
24 Haziran´daki seçimlerde destek isteyen Köseoğlu; ?24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde her ortamda hakkı savunarak AK davanın gelecek kuşaklara aktarılması için gücümüzün üzerinde gayret sarf edeceğiz.? diye konuştu.


?TERCİH, TÜRKİYE TERCİHİDİR?
24 Haziran´ın ülkenin geleceği için büyük önem taşıdığını belirten Köseoğlu;?Türkiye bugüne kadar çok seçim yaşadı. Önümüzdeki günlerde bir seçim daha yaşayacağız. 24 Haziran?da yapacağımız tercih bir Türkiye tercihidir. Bir siyasi partiyi tercih etmekten ziyade, geleceğimizi tercih edeceğiz. Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek bırakmanın tercihini yapacağız. Türkiye aydınlık ufuklara ilerleyecek ya da birilerinin vaat ettiği geriye dönük bir tercih yaparak belki belirsizlikler, belki kaosun içine girecek. Buna fırsat vermemeliyiz. 24 Haziran´ın kazası yok, tekrar 24 Haziran´ı yaşama imkânımız yok. Dolayısıyla 24 Haziran´da ne kadar doğru bir tercih yaparsak vatanımız milletimiz ve geleceğimiz için doğru bir karar vermiş oluruz.? dedi.

ÖNCE ABD, ŞİMDİ DE FRANSA
Ayşe Sula Köseoğlu, 7-10 Haziran tarihlerinde de Fransa´daki seçim çalışmaları için görevlendirildi.

Köseoğlu, Trabzon´daki seçim çalışmalarına 7 Haziran´da ara vererek AK Parti Genel Merkezinin görevlendirmesiyle 10 Haziran´a kadar Fransa´da partisinin seçim çalışmalarına katıldı.
ALİ TİRİTOĞLU